Yardim istiyorum

Herkese selamlar iyi forumlar ben 2 ay vg yapip 1 ay ara vermek zorunda kaldim daha sonrs tekrar basladim ve 2 ay falan oldu suan. 53 kilo ile basladim suan 60 kg civarındayim.Hardline gainer kullandim bu sure icinde 2. Kutum bitmek uzere. Sevdigim ve bu isi iyi yapan bir arkadaşımla gorustum ve bana hem protein hem karbo.tozu ikisini ayni anda alabilirsen al dedi ben kiloyi 65 70de sabitme dusuncesindeydim ilk etapta ancak kas yapilanmasi da önemli.Haftada 4 gun gidiyorum ve arkadasim bana haftada 5 yada 6 gun gitmemi ayni hafta icinde ayni bolgeyi 2 kez calistirmami soyledi ve ben cok kararsiz kaldim hem cok maliyetli hem hergun gitmek ve haftada 2 defa ayni bolgeyi calistirmak zararli olur mu sizin dusunceleriniz nelerdir kafam cok karisti.

Herkese selamlar iyi forumlar ben 2 ay vg yapip 1 ay ara vermek zorunda kaldim daha sonrs tekrar basladim ve 2 ay falan oldu suan. 53 kilo ile basladim suan 60 kg civarındayim.Hardline gainer kullandim bu sure icinde 2. Kutum bitmek uzere. Sevdigim ve bu isi iyi yapan bir arkadaşımla gorustum ve bana hem protein hem karbo.tozu ikisini ayni anda alabilirsen al dedi ben kiloyi 65 70de sabitme dusuncesindeydim ilk etapta ancak kas yapilanmasi da önemli.Haftada 4 gun gidiyorum ve arkadasim bana haftada 5 yada 6 gun gitmemi ayni hafta icinde ayni bolgeyi 2 kez calistirmami soyledi ve ben cok kararsiz kaldim hem cok maliyetli hem hergun gitmek ve haftada 2 defa ayni bolgeyi calistirmak zararli olur mu sizin dusunceleriniz nelerdir kafam cok karisti.
Selam, günlük alman gereken kaloriyi normal besinlerden alabiliyorsan gainer veya türevi şeyler kullanmana gerek yok, aynı şekilde protein tozu içinde günlük alman gereken proteini alabiliyorsan protein tozu almana gerek yok.
Aynı bölgeyi haftada 2-3 defa çalıştırmanın herhangi bir zararı yok aksine faydalıdır. Fakat bunun için haftada 5-6 gün gitmene gerek yok Alt-Üst şeklinde ayrılan programları haftada 4 gün yapabilirsin yada 3 günlük full body programlarını kullanabilirsin.
Alt Üst (Pazartesi-Perşembe Alt, Salı-Cuma Üst vücut gibi)
Full Body de aralarda bir gün boşluk bırakarak yapabilirsin(Pazartesi-Çarşamba-Cuma şeklinde)

arkadaşında dediği gibi 5 6 gün gitmek zorunda değilsin. ayak ve omuz için 1 egzersiz diğer kas grupları için 2 egzersiz ekleyip kendine bir program oluşturup haftada 3 gün bütün bölgelerini çalıştırman daha mantıklı. garniera boşa para verme kendine meyve ağırlıklı bir shake yap emin ol daha sağlıklı olur ve en azından içinde ne olduğunu bilirsin.

Bende gainer almak istemiyorum acikcasi protein anlarim alabilirim ama makarna kepek ekmek yulaf yesil mercimek meyve tutetmeye calisiyorum ancak isyerinde pek fazla yemek uygun olmuyo isyeri yemekleri cok yagli evden goturuyorum bu yuzden sabah 2 yumurta 1 kepek yada cavdar ekmekli sandvic oglen mercimek salatasi tavuk ve yine sabahki sadvicten aksam genelde etli oluyo ama sebze tüketimi de var fasulye pilav et k.hodratli ve proteinli yemekler aralarda fistik elma vs. Yulaf tuketemiyorum suan onu da blendir alip shake yapmayı dusunuyorum yilaf muz gibi karisim yeterli olur mu gainer yerine 60kg suan en fazla 70e cikmayi dusunuyorum

Hem spor yapıp hem zarar görür müyüz (sakatlık vs. ) bilemem ama okuma ve okuduğunu anlama oranı ülkemizde çok düşük malesef

60 kilosuyla sakatlayacak ağırlıkları kaldıramayacağını bildiği halde bu düşünceye kapılan insanlarımız da var.[DOUBLEPOST=1481007650][/DOUBLEPOST]60 kilosuyla sakatlayacak ağırlıkları kaldıramayacağını bildiği halde bu düşünceye kapılan insanlarımız da var.

60 kilosuyla sakatlayacak ağırlıkları kaldıramayacağını bildiği halde bu düşünceye kapılan insanlarımız da var.[DOUBLEPOST=1481007650][/DOUBLEPOST]60 kilosuyla sakatlayacak ağırlıkları kaldıramayacağını bildiği halde bu düşünceye kapılan insanlarımız da var.
Vucudumuzu iyi dinlendirip guzel besinler ile beslersek bencede haftada 7 gunde antreman yapabiliriz.

Back
Yukarı