[YARDIM] 2000 Kalorilik Ev Yapımı Gainer

Öncelikle herkese merhabalar,
Fitnessa birkaç ay kadar gitmiştim daha öncesinden ama bazı olaylardan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Ama şimdi tekrardan başladım ve acilen gainer etkisi yaratacak bir karışıma ihtiyacım var. 2000 kalori gibi bir şey olması lazım. Boyum uzun ve kilom boyuma göre gerçekten az metabolizmam hızlı anlayacağınız üzere ektomorfum.

Öncelikle herkese merhabalar,
Fitnessa birkaç ay kadar gitmiştim daha öncesinden ama bazı olaylardan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Ama şimdi tekrardan başladım ve acilen gainer etkisi yaratacak bir karışıma ihtiyacım var. 2000 kalori gibi bir şey olması lazım. Boyum uzun ve kilom boyuma göre gerçekten az metabolizmam hızlı anlayacağınız üzere ektomorfum.
Dostum deneyerek yapsan ? Ayrıca youtubeda 1500kalorilik olsun 1000 kalorilik olsun birsürü shake var hepsi de türk. Adı üstünde shake. Benim ictigim shakeyi annem babam abim kuzenlerim tadını sevmiyor ama arkadaşlarımin bazıları bayılarak içiyor. Bu yüzden shaker çok kapsamlı içerlerinde birsürü çeşit besin var youtubedan bak sana göre en uygununu seç

Back
Yukarı