ben 16 yaşında bı erkeğim
-Rockyyy sakın kızma ama hoşuma gittiği için belirtmek istiyorum.Bu ifaden sanki Haydar Dümen'in sayfasındaki soruların başlangıcı gibi olmuş

Gelelim sorularına;
-Öncelikle 16 yaşında 1.82 boy...Senin adına çok sevindim.Bu çok avantajlı ve güzel birşey.Kiloyu her zaman alabilirsin ama boy her zaman uzamaz.Kilonu sakın dert etme.Daha yaşın çok erken,tabiiki gelişeceksin...
-Sen şu an hafif kilolar kullanarak egzersizleri yapacaksın.Sinir sistemin,kasların hareketlere uyum sağlayacak,alışacak.Yavaş yavaş hafif kilolarla vücuduna temel vereceksin.Bu yaşlarda ağır kilolarla vücudunu sakın zorlama.Bu sana faydadan çok zarar verecektir.Ama bol bol şinav-mekik-barfix gibi kendi vücut ağırlığınla yapabildiğin hareketleri yapmaya çalış.Bu hareketler,gelecekte sana çok yardımcı olacaktır.
-Normalde sana moderatörlerin yazmaktan usandığı

''forum kurallarını oku ve arama yap'' cümlesiyle cevap vermek gerekiyordu.Ama ben,senin yaşında forum sitesinin ne işe yaradığını bile bilmiyordum

(gerçi artık yürümeye yeni başlayan çocuklar bilgisayar başında..)Forumu iyi araştır.Sorularının cevabı çok detaylı ve anlaşılır bir şekilde forumda mevcut.
-Sana hayatında ve çalışmalarında başarılar dilerim...
(Bu arada kendimi Haydar Dümen gibi hissetmeye başladım

)