Yardımlarınıza ihtiyacım var

Selamın aleyküm arkadaslar ben vg yi ortalama 7-8 ay yaptım sonra çeşitli nedenlerden dolayı bıraktım ama mesela 3 ay yaptım 2 ay ara verdım gene 3 seklınde suan ortalama 4-5 aydın yapmıyorum başlayalı 1 hafta oldu ama bulk yapıp hacım mı alayım yoksa definisyon yapıp yagmı yakayım yorumlarınızı beklıyorum Fotoğraflarımı atıcam. Boy 181 kılo 81 bende olan Supplementler

Bcaa+glutamin xpress
Weider kreatin
Bns DNA whey protein tozu
Muschelect Kazain tozu
C vitamini
Hardline CLA
Hardline Burner

Benim şuanki düşüncem 2 ay boyunca haftada 4 gün ağırlık ve ağırlıktan sonra hıtt kardıyo 25 dk ve CLA ve Burner kullanacak sadece 2 ay sonra vücut toparlanınca diğer suplementleri kullanım clan bulk yapmak amacım çünkü öncesinde vg yaptıgım için vücut 2 ayda toparlar diye düşünüyorum foto attım sizce ne yapmalıyım yanlışlarım neler şimdiden teşekkürler ( bu kadar suplement niye aldın dıyenler için Doğum günü hedıyesı olarak geldi) bide aynadan bakınca az karın kası gözüküyor ama yakından göbekli anlamadım yorum yazarsanız sevınırım bu konu hakkındada herkese teşekkür edirim simdiden

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 378
  • image.jpg
    image.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 376
  • image.jpg
    image.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 382
  • image.jpg
    image.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 397
kardeşim bendede durumlar tamamen aynı ben yılbaşına kadar definasyon ondan sonrası clean bulk yapmayı planladım tavsiye ederim şöyle bi durumda var bulk yani kas kazanımı için yüksek ağırlık az tekrar yapmak gerekiyo ara vermiş biri için direkt olarak böyle bir program uygulamak eklemlere ve kaslara zarar verebilir...

kardeşim bendede durumlar tamamen aynı ben yılbaşına kadar definasyon ondan sonrası clean bulk yapmayı planladım tavsiye ederim şöyle bi durumda var bulk yani kas kazanımı için yüksek ağırlık az tekrar yapmak gerekiyo ara vermiş biri için direkt olarak böyle bir program uygulamak eklemlere ve kaslara zarar verebilir...
Aynen en iyi definisyonla başlayıp yağlardan kurtulup düz bir karın ve görünen karın kaslarını yapıp ocak ayında 4 aylık Clean bulka girmek eğer şimdi bulk yaparsam daha da yağlanır kilolu gözükürüm

Back
Yukarı