Yardımlarınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba, öncelik olarak forumdaki bir çok konuyu okudum, ama spor konusunda maalesef bilgisizim. 1.86 boyunda yaklaşık 92 kiloda ve 21 yaşındayım. Artık tak etti ve ciddi anlamda spora başlayıp değişmeye karar verdim. Bu yüzdende sizlerin yardımlarına ihtiyacım var.

İlk olarak yandaki simit bölge olarak adlandırdığımız yağlardan çok sıkıldım ve gerçek anlamda kurtulmam gerekiyor, bunun için ne gibi diyet yolu izleyip hangi egzersizleri yapmayalıyım? Haftaya spor salonuna yazılacağım, ama ne yapmam konusunda hiçbir fikrim yok.

Göğüs kısmından bir şikayetim yok lakin; bel yanlarımda ve göğüs ile kolun arasında yer alan bölgede çatlaklar var, bunun çözümü var mıdır? Ya da daha fazla çıkmaması için ne yapmak gerekir?

Son olarak bacaklarım ve kalça kısmında yağlardanda kurtulmak istiyorum.

Bu sorun ve bilgilere göre bana tam olarak bir yol çizebilecek abilerim ya da arkadaşlarım var mıdır acaba bu forumda? Gerçekten çok önemli bu benim için. Teşekkürler şimdiden.

Eklentiler

• IMG_3020.JPG
    IMG_3020.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 341
  • IMG_3022.JPG
    IMG_3022.JPG
    52 KB · Görüntüleme: 340
fotoğraflarına bakınca direk bira göbeği diye tabir ettiğimiz çirkin bi göbek duruyor orda :) yiyip yiyip yatmışsın hacı sen biraz hayatına hareket katman ve spora yazılman şart
beslenme konusunda direk şunu söyleyebilirim ki "ekmek yemeden doymaaam" diyenlerden olma ekmeği direk bırak hiç ihtiyacın yok.
hayatından şekeri kesinlikle atman gerekiyor. çaya attığın şekerden tut kola hazır meyve suları hepsine elveda demelisin ki bi işe yarasın.
o yemediğin yeşilliklerden birazcık hayatına kat. ben nasıl doyacağım diye düşünüyorsan sana basitçe özet geçeyim
sabah kahvaltısı salatalık domates yumurta yoğurt yulaf
ara öğüne 1 meyve
öğle yemeği (tadı getirecek kadar tuz ve yağ ** vay tereyağ buldum göm olmamalı)
bi ara öğün daha yoğurt kuruyemiş (5-6 ceviz vs.)
akşam yemeği saat 8 civarında olmalı o saatten sonra çok acıkırsan bi kase yoğurt ye bastırması açısından
birazcık yeşilliğe özen ver salatalık roka maydanoz tarzındaki şeyleri hayatına getir.
ama en önemlisi şeker ve ekmekten uzak durman
bulgur pirinç tercih et çok aç kalıyorsan

spor salonunda sana gerekli antreman programını çıkarır seni yorarlar zaten. ona odaklan yapmaya çalış 2 günde sporu bırakma sakın en başlarda biraz canın acır ama sık dişini
beslenmeni de tamamen değiştirebilirsen o çirkin görüntüden bi an önce uzaklaşırsın eminim

Back
Yukarı