Merhaba Bodyforumtr üyeleri, benim adım Emre 15 yaşındayım. Boyum 1.70 Kilom 60. Okuldaki bazı çocukların bana bulaşmasıyla vücut geliştirmeye başladım. çarşamba ve cuma günleri vücut geliştiriyorum. Yaklaşık 7 ay oldu fakat hiç bir gelişme yok. Sabahları kahvaltı etmem ve günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum bundan kaynaklandıgını düşünüyorum ve akşamları antreman yapıyorum. Saat 9 gibi. Antremandan sonra 1 litre süt içiyorum.Haftada 2 saat çalışıyorum(Çarşamba ve Cuma) Çarşamba ve Cuma günleri aynı programı yapıyorum. Setler arası 1 dakika dinleniyorum. Hareketleri doğru yapıyorum. Nefes alışımı doğru yapıyorum. Programım;
Şınav 25x4 60 kiloyum
Dumbell Lateral Raise 4x20 4 kg ile
Lat machine Pulldown 4x16 40 kg ile. Dar tutuyorum bileklerim bana bakacak bir biçimde
Standing Cable Pushdown 4x34 5 kg ile
Standing Dumbell Curl 4x14 8 Kg ile
O kadar emeğimin boşuna gittiğini düşünüyorum çünkü bir gelişme yok kilolar arttı ama bicepslerim çıkmıyorkafa_. Başta 3 kg ile biceps çalışıyordum, sabah kahvaltı etmediğimden veya mastürbasyon yada akşam spor yaptıgım için mi gelişme olmadıgını merak ediyorum
Antremandan sonra protein tozu almalı mıyım? Bu sorduğum soruları cevaplarsanız çok mutlu olacağım. Birde ön kolumun üst tarafı çok güçsüz orayada bir hareket önerirseniz sevinirim
Şınav 25x4 60 kiloyum
Dumbell Lateral Raise 4x20 4 kg ile
Lat machine Pulldown 4x16 40 kg ile. Dar tutuyorum bileklerim bana bakacak bir biçimde
Standing Cable Pushdown 4x34 5 kg ile
Standing Dumbell Curl 4x14 8 Kg ile
O kadar emeğimin boşuna gittiğini düşünüyorum çünkü bir gelişme yok kilolar arttı ama bicepslerim çıkmıyorkafa_. Başta 3 kg ile biceps çalışıyordum, sabah kahvaltı etmediğimden veya mastürbasyon yada akşam spor yaptıgım için mi gelişme olmadıgını merak ediyorum
Antremandan sonra protein tozu almalı mıyım? Bu sorduğum soruları cevaplarsanız çok mutlu olacağım. Birde ön kolumun üst tarafı çok güçsüz orayada bir hareket önerirseniz sevinirim