Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bacak tarafımda çok yağlanma var birazda göbeğimde
ben kilolu değildim bi hastalığımdan dolayı ilaç içmeye başladım ve o ilaçda kilo aldırıyormuş bende okumuyorum okulu bırakmıştım 2. sınıftan beri okumuyorum .
hep evde oturuyorum pc başında lanet olsunki
kiloyu çok sorun yapmaya başladım ve dedimki ben kilo vermek istiyorum.
duydumki böyle bir site varmış girdim 2 gündür araştırıyorum ama hiç birşey anlamadım.
bana yardım edebilicek abiler kardeşler olursa sevinirim. saygılarımla
sitede aramak isteyipte bulamayacagin bisey oldugunu sanmiyorum ozelliklede senin sorunun icin bircok baslik mevcut
yinede ben senin eline ipin ucunu vereyim..
bu yasta yapilabilecek en saglikli ve verimli spor bence yumusak zeminde ( cim , hali saha , toprak kosu pistleri vb... ) tempolu kosular... haftada 3 4 gun yeterde artar bile
tabi bide bu sporu diyetle desteklemen lazim.. beslenme duzeni olmadan zor
hatta %70 beslenme %30 spor diyelim diyet ve antreman hakkindaki herturlu bilgi forumda var hadi kolay gelsin
ben neredeyse hiç yemek yemiyorum . koşu bandında koşu yapıyorum 40 dk lık 3.3 km yaklaşık hergün 2 tur yapıyorum yine bi faydası olurmu, dışarı cıkma gibi bi durumum yok onlar çok derin mevzular. bana ne önerirsiniz siteyi çok dolaştım ama birşey bulamadım veya ben anlıyamadım
Üniversite hastanelerinin endokrin bölümüne gidip hormonlarınıza bir baktırın gelişme dönemindesiniz gerekli olanı uzman dr söyleyecektir.Yemek yemediğim halde kilo veremiyorum diyorsanız hormonsal bir durum var demektir.selamlar.
Yok kardeşim ağırlık kaldırmak gelişmeyi engellemez duyduğuma göre bazı hareketler engelliyormuş ama bende 3 kg dumbell le çalışıyorum sen bol bol koş mekik çek
Reddie öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.
ben zamanım yok kastımdan sosyal insan değilim ve dışardada koşamam yani kiloyu çok sorun yaptım dışarı cıktıgımda herkez bana bakıyo benimde moralim bozuluyo o yüzden kısaca zamanım yok dedim