yardımcı olurmusunuz lûtfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 15-16 yaşında bir ektomorfum memnun de ği lim çok zayıfım 50-55 arası gdip geliyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum bu arada boyum 1.75 body e başlamaya karar verdim fakat okullar açılıyor ve benim okulum tam gün akşam 6.5 hatta daha geç geliyorum sabahlasıda 7 gibi okul var sadece hafta sonları boşum bu yûzden body le ilgilenmem imkansız haftada 2 , 3kere calışmamda saçma olur dmi bişey daha soruyum faydasını görürmüym haft ada 2veya 3gün gitmenin lütfen cevap yaz :) şimdidn tşk .d

zaten haftada 3 gün gidiliyor merak etme aksamlarıda body salonları açık oluyor istersen gidersin senin seçimin...iğki ekto yapıdansın sitediğini iyebiliyorsun öyle düşün endo olsam 200 gr baklava e nasıl oluyo anlamsın 1 kilo alırsın öyle saçma bir şey takma kafana bende 178 e 63 kilodayım zayıfım takmıyorum ama yaşlıların bu oğlan pekte zayıfmış deyince sinirleniyom a dengesiz kadın insanın yüzüne öyle vurulur mu :D
fedakarlık yoksa başarıda olmaz...

Aynen ya bide diyorlar hiçmi yemek yedir miyonuz bu çocuğa diyolar çok kötü oluyo bunun için biraz kaslanıp kilo almak istiyorum Taylor lautner gibi olmak istiyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı