scharfrichter
Üye
Öncelikle merhabalar iyi akşamlar..
Bu benım ılk konum ve yardımınıza ıhtıyacım var..
Dün 4. ayıma girdim 4. programıma geçtim programım su sekılde
1. gün: gogus bıceps
2. gün: kanat bacak
3. gün: omuz trıceps
Hocam bana bunları haftada 6 gun uygulamamı soyledı
pazartesı: 1. gün
salı: 2. gün
çarsamba: 3. gün
persembe: dınlenme
cuma: 1. gun
cumartesi: 2. gun
pazar: 3. gun seklınde
Salondaki bazı abilerimse bana agır gelıcegını soyledıler beslenmeme dıkkat ettım ilk gunden berı kılo almam gerekıyordu dolayısıyla aldımda beslenmeme dıkkat etmem sonucu verimimi aldım basladıgımda 68 kılı ıdım suan 75 76 cıvarıyım 184 boy.. Bana bu programı haftada 6 gun yaparsam aldıgım kıloyu bıle verebılecegımı soyledıler hocama 3 gun yapabılırmıyım dıye sordum bana 3 gunde formunu korursun gelısmek ıcın 6 yapmalısın dedı ne yapıcagımı bılemıyorum tek bıldıgım moralım cok bozuk vg ye adeta hayatımı adadım ve boyle bır duruml akarsı karsıyayım birkaç resmimi koydum sizce bu vücütla kaldırabılırmıyım
Bu benım ılk konum ve yardımınıza ıhtıyacım var..
Dün 4. ayıma girdim 4. programıma geçtim programım su sekılde
1. gün: gogus bıceps
2. gün: kanat bacak
3. gün: omuz trıceps
Hocam bana bunları haftada 6 gun uygulamamı soyledı
pazartesı: 1. gün
salı: 2. gün
çarsamba: 3. gün
persembe: dınlenme
cuma: 1. gun
cumartesi: 2. gun
pazar: 3. gun seklınde
Salondaki bazı abilerimse bana agır gelıcegını soyledıler beslenmeme dıkkat ettım ilk gunden berı kılo almam gerekıyordu dolayısıyla aldımda beslenmeme dıkkat etmem sonucu verimimi aldım basladıgımda 68 kılı ıdım suan 75 76 cıvarıyım 184 boy.. Bana bu programı haftada 6 gun yaparsam aldıgım kıloyu bıle verebılecegımı soyledıler hocama 3 gun yapabılırmıyım dıye sordum bana 3 gunde formunu korursun gelısmek ıcın 6 yapmalısın dedı ne yapıcagımı bılemıyorum tek bıldıgım moralım cok bozuk vg ye adeta hayatımı adadım ve boyle bır duruml akarsı karsıyayım birkaç resmimi koydum sizce bu vücütla kaldırabılırmıyım