TahinPekmez
Yeni Üye
Öncelikle forumu yeteri kadar okudum ve az çok bilgi sahibiyim.
Antreman programımı kombine etmek için yardıma ihtiyacım var.Fakat 1.gün göğüs-biceps şeklindeki programları yapamıyorum.
Sebebi ise Göğüste yeteri kadar enerji harcamış ve zorlanma yaşamış olup sonrasında biceps için bide barbell curl yapmanın bana çok zor gelmesi.Havaların sıcak olmasınında etkisi vardır belkide.
Başka bir yaşadığım sorunsa kas ağrılarının sorun yapması.Mesela göğüs çalıştıktan sonra 2-3gün ön omuz ağrısı sonucu o günlerde omuz çalışamama.Triceps çalıştıktan sonra 2-3gün göğüs çalışamama.Ve tersi: )
Hacim yapmak istiyorum.Aşağıya bölgeler için hangi hareketleri yaptığımı yazıcam.Sizden istediğimse bunları haftanın günlerine kombine etmekte yardımcı olmanız.
(Tüm hareketler 5-10tekrar arası zorlanarak ve kesinlikle nizami şekilde)
BICEPS
Barbell curls 4set
Dumbell curls 3set
TRICEPS
Dar tutuş bench press
Dips
SIRT
Lat pulldown 4set
Lat mideye çekiş 4set
Deadliff 4set
GÖĞÜS
Bench Press 4set
Üst göğüs bench press 4set
Cable crossovers 4set (Özellikle bu hareket ön omuzu bitiriyor: )
Pullovers 3set
OMUZ
Dumbell military press 4set
Dumbell yana açış 4set
Dumbell eğilerek yana açış 4set (Arka omuz)
BACAK
Önbacak makine 4set
Arka bacak makine 4set
Ön arka karışık makine 4set
(Bacak programını değiştiricem.Squat falan koyucam bacağa)
Antreman programımı kombine etmek için yardıma ihtiyacım var.Fakat 1.gün göğüs-biceps şeklindeki programları yapamıyorum.
Sebebi ise Göğüste yeteri kadar enerji harcamış ve zorlanma yaşamış olup sonrasında biceps için bide barbell curl yapmanın bana çok zor gelmesi.Havaların sıcak olmasınında etkisi vardır belkide.
Başka bir yaşadığım sorunsa kas ağrılarının sorun yapması.Mesela göğüs çalıştıktan sonra 2-3gün ön omuz ağrısı sonucu o günlerde omuz çalışamama.Triceps çalıştıktan sonra 2-3gün göğüs çalışamama.Ve tersi: )
Hacim yapmak istiyorum.Aşağıya bölgeler için hangi hareketleri yaptığımı yazıcam.Sizden istediğimse bunları haftanın günlerine kombine etmekte yardımcı olmanız.
(Tüm hareketler 5-10tekrar arası zorlanarak ve kesinlikle nizami şekilde)
BICEPS
Barbell curls 4set
Dumbell curls 3set
TRICEPS
Dar tutuş bench press
Dips
SIRT
Lat pulldown 4set
Lat mideye çekiş 4set
Deadliff 4set
GÖĞÜS
Bench Press 4set
Üst göğüs bench press 4set
Cable crossovers 4set (Özellikle bu hareket ön omuzu bitiriyor: )
Pullovers 3set
OMUZ
Dumbell military press 4set
Dumbell yana açış 4set
Dumbell eğilerek yana açış 4set (Arka omuz)
BACAK
Önbacak makine 4set
Arka bacak makine 4set
Ön arka karışık makine 4set
(Bacak programını değiştiricem.Squat falan koyucam bacağa)