yardım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
forumda yeniyim nereye konu açacağım konusunda endişelerim var hatam varsa affedin lütfen.

yaşım 17
1.80 boyum var
66 kiloyum
vücud yağ oranım %8
kol 27cm
omuz 105 cm

gerçekten gelişmek istiyorum sizce ne yapmalıyım ?
 

Eklentiler

  • 1.jpg
    1.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 393
  • 2.jpg
    2.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 358
  • 3.jpg
    3.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 389
Vucudunu ust kismi oldukca dar kardesim, salona gitme sansin yok ise forumda flexor hocanin programlarini ve schwarzxxl hocanin yeni baslayanlar icin beslenme teknikleri konularini inceleyebilirsin. İpadden link vermek zor o yuzden link veremiyorum ;)
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü, üyelerin beslenme başlıklarını, besinlerin 100gr içeriklerini incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
__________________
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı