yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

angie

Üye
slm :( bu forumu Allah mı cıkardı karşıma :D ben 20 yaşndym.65 kıloydum 4 ay ıcınde 18 kılo verdm ve 47 kıloya düştm ..2 ay flan böle kaldım..hatta bı ara hcbse yemıodum..gunde bir ögün ble fzla gelıodu..yemeklerın yarısını döküodm tabaktan yarım tbak yemegı zor yıodum..artk kemıklerm cıkmıstı iirençti..tabı bunun yanında spor da yapoıodum hergun ..snra ymye bsladıgm halde yne kılo verdım ve en son 1 2 ay ıcınde tekrar 58 kıloya cıktım:( smdı yıne 1 ögün yedıgm halde kılo veremıyorum..spor salonuna da gtıım (1hafta snra sıkıldım) eve bısıklet aldım bunla 20 gunde 1 kılo verdım ama basenlerm dha genısledı sadece alt bacagım zayıfladı..benm sorunum basen ve bacak..smdı napmam lazım nsı kılo verıcem ben :( bna göre 5-6 kılo fazlam var..napmam lazım? duh

herseyden once forum dili turkce ve kilo verme uzerine bircok baslik var ve son olarak lutfen kurallari okuyun.

benim dilim de türkçe dışı deıl zaten..sadece kısaltma yapıorum gayet anlaşılır bence ama anlaşılmıosa ok daha düzgün yazmaya çalışırım.forumu inceledıkten sonra yazdım yazımı herkes gibi ben de.eger kendım ıcın bı cozum bulsaydım zaten başkalarına danışmazdım.cevabı yoksa ok sorun deıl..

benm sorunum basen ve bacak..smdı napmam lazım nsı kılo verıcem ben :( bna göre 5-6 kılo fazlam var..napmam lazım? duh

sorun gayet açık..bayanlar bölümünde de forumda da cevaplar mevcut..
yeterki doğru yerde arama yapasın..
birde yağ yakımı
basen
bacak diye ara bakalım noluyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı