Yardım Pls..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Herkeze S.Aleykhum arkadaşlar..

Bu aralar v.g fena merak saldım v yapmak istiyorum fakat sınavlara hazırlandıgımdan dolayı salona gidemiyorum evde birçift dambıl aldım
öle bos bos duruyor evde sizce vücut yapalirmiyim acaba.. yada dambıldan
baska alabilecegim alet vardı

fexor hocanın evdeki calısma programına flan baktımda vucudumu duzelte bilirmiyim acaba

dip not:evde yata yata cok kilo aldım

BOY:180
KİLO:87

öncelike belirteyim bildiğim kurallar doğrultusunda o şekilde başlık açman yasak açtığın konunun kitlenmesi an meselesi. Bence başlığını bi düzeltmelisin.

Soruna gelecek olursak;

Beslenmene dikkat etmiyorsan doğru düzgün bir beslenme programı ve cardio programın yoksa eğer maalesef ki hiç bir etkisi olmayacaktır. sorduğun soru doğrultusunda kilo vermek istediğin sonucunu çıkardım. Kilo vermek için düzenli bir beslenme, cardio programı ve yeterli şekilde dinlenmen gerekiyor eğer bunları yapamazsan maalesef ki hiçbirşey yapazsın.

Tekrar belirtiyorum; Hedefine ulaşabilmek ve istediğini elde edebilmek için gerekli olan 3 temel madde:

1-Düzenli bir beslenme programı
2-Düzenli bir cardio programı
3-Yeterli ve güzel şekilde dinlenmek

Aleyküm Selam ,
Yardım , Acil vbz. ilgi çekici başlıklarla konu açmak yasak dostum.
Kilonu , boyunu belirtmeden pek birşey şöylemek mantıksız.
Evde yapıcaksan yeteri miktar alet gerekli sabit ağırlıklı dumbellar ile en fazla 1-2 ay devam edersin yararı olur.Neden dersen dumbell ile yapılan program uygulaman güzel yanına şınav mekik barfiks dips , ağırlıksız yapılan squat eklersin.güzel şeyler olur ama sen genede 2 ay düzenli böyle çalış 2. ayın sonunda ağırlık artırılabilen dumbell al.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı