yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demdemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba
siteyi yeni keşfettim ve bu spora yeni başladım.. öncelikle amacım çok çok kas yapmak değildir veya profesyonel olmak değil..
yaklaşık 3 haftadır başladım.. bütün programım süper set

1. gün programım;
Pure Wide Chest Press 4x20
Bench Dumbble Fly 4x20
incune chest press 4x20
Cable Cross Over 4x20
Z Bar Curl 3x20
Hummer Curl 3x20

2. Gün Programım
Pure Lat Pull Down 4x20
PureLow Row Close Grip 4x20
Cable Row 4x20
Straight Pull Down 4x20
Push Down 3x20
One Arm Dumbble Tri Ext. 3x20

3.Gün Programım
Dumbble Shoulder Pres 4x20
Seated Lateral Raise 4x20
Dumbble Front Raise 3x20
Bent Over 3x20
Squat Smith Mach 3x20
Static Lunge 3x20
4.gün Off
sonra yine bu setlere geri dönüyorum..
1.80 Cm 106 Kiloyum amacım öncelikle kilo vermek ve var olan göbeğimi olabildğince eritmek.. antremanlardan önce l carnitin kullanıyorum ve yemeklerden önce de Cla alıyorum günde 2 kez.. tecrübeli arkadaşlar programın ve işleyiş hakkında bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.. şimdiden herkese teşekkür ederim..

Antrenman sistemin ya da hareketlerin nasıl oldugunu sana bizden daha iyi söyleyecek olan aynadir ve aldigin sonuclardir her insan farkli oldugu icin her hareket her insanda ayni tesiri göstermez bunlari deneyip bularak kombinasyon yapacaksin gördügüm kadariyla tekrar sayilarin yuksek bu senin icin kardiyo antrenmani gibi geciyordur. Biran önce yemene icmene dikkat ederek kilo ver bu yazı iyi degerlendir.

Her antremsndan önce 20 dk cardio ve ağırlık çalışmasindan sonra da 25 -30 dk cardio yapiyorum. Sonrasinda da en son 20 dk sauna giriyorum...

Benzer durum bende de var ancak salonda hoca bana ağırlık programi yazmadi.oncelik olarak ideal kiloma dusmem gerektigini daha sonra ağırlık programina baslamam gerektigini soyledi.yani sadece kardiyo yapiyorum 2 saat bisiklet 1 saat yuruyus+kosu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece kardiyo kilo vermek icin sağlık lı olurmu arkadaşlar?!?!?

ya senin hocan nerden öğrenmişse yanlış öğrenmiş sağlıklı olmaz tabikide seninde herkes gibi ağırlık çalışman şart tek fark çok tekrar az ağırlık yapacaksın kardiyoyuda abartma derim günde yarım saat yeterli + protein tozu amino asit kullan kilolular alamaz diye bir şey yok

Peki bu surecteki agirlik antremani kas kutlesini arttirmaya yönelik mi yoksa kas kaybını engellemek icinmi?

Kilo vermede onemli olan 1 . BESLENME . 3 beyazi hayatindan cikarman lazim . Protein sebze meyve agirlikli ve antr oncesi karboyu ihmal etmemelisin. Yeni baslayan birine superset taktigi cok fazla ağırlik antrenmanina daha cok ozen gostermelisin ant sonunda yuksek siddetli hit cardiyo yag yakiminda zirve yapar

Kilo vermede onemli olan 1 . BESLENME . 3 beyazi hayatindan cikarman lazim . Protein sebze meyve agirlikli ve antr oncesi karboyu ihmal etmemelisin. Yeni baslayan birine superset taktigi cok fazla ağırlik antrenmanina daha cok ozen gostermelisin ant sonunda yuksek siddetli hit cardiyo yag yakiminda zirve yapar
Antreaman oncesi L-carnitin aliyorum. 20 dk kosu dsn sonra agirliklsta geçip sonra yine 30 dk cardio yapiyorum

Back
Yukarı