Arkadaşlar 17 yaşında 1.86 boyunda ve 89 kiloyum . Uzun zamandır basketbolla uğraşıyodum fakat bi süre bırakmak zorunda kaldım ve vücudum yağlandı .Spora ve bakıma ihtiyacım var . Sinema tiyatro okumak istiyorum ve bunun için görünüşüme özen göstermem gerek ..
Suratımda sivilce yok fakat beyaz tenli olduğum için kırmızı kırmızı sivilce izleri felan var . gözüm 2.5 derece bunu farketmemiştim ama bir gün gözlük takınca herşey netleşti hayattan soğudum
Yüzümü lekesiz tertemiz yapabilmek için önerileriniz nelerdir ?
Ve kaş problemi ..
Tek kaş değilim kalında değil kaşlarım . Fakat düz de değil hafif kavisli ve kötü durdugunu dusunuyorum . Nasıl düzeltilebilir ? ( Düzeltilemez demeyin özcan deniz'in gençlik fotoğraflarına bakın
)
Biraz uzun oldu ama önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum .Teşekkürler
Suratımda sivilce yok fakat beyaz tenli olduğum için kırmızı kırmızı sivilce izleri felan var . gözüm 2.5 derece bunu farketmemiştim ama bir gün gözlük takınca herşey netleşti hayattan soğudum

Yüzümü lekesiz tertemiz yapabilmek için önerileriniz nelerdir ?
Ve kaş problemi ..
Tek kaş değilim kalında değil kaşlarım . Fakat düz de değil hafif kavisli ve kötü durdugunu dusunuyorum . Nasıl düzeltilebilir ? ( Düzeltilemez demeyin özcan deniz'in gençlik fotoğraflarına bakın

Biraz uzun oldu ama önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum .Teşekkürler