Önceklikle herkese merhabalar, konunun içeriği bakımından bu bölümle alakalı bana yardımcı olucağınızı düşündüğüm için bu konuyu buraya açtım, öncelikle ben 19 yaşındayım ve doğuştan şeker hastasıyım, 6 aydır da body building ile düzensiz son 2 aydır düzenli devam etmekteyim hastaneler malum sıkıntılı olduğu ve sosyal güvencem bulunmadığı için 3 senedir hastaneye gitmemekte kendi takibimi kendim yapmaktayım günde 4 kez inisülini kendime enjekte etmekteyim ve uzun süredir 60 kilonun altına inemedim işin ilginci 60 kilonun üzerinede çıkamıyorum sadece yemek yediğimde 61 oluyorum ve sonra tekrar ( dışardan atıldığı zaman) 60 oluyorum benim kilo vermem gerek siz değerli forumdaşlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum ayrıca uzun zamandır performans düşüklüğü yaşıyorum göğüs antreamanlarım ( incline , normal bench press, dumbell göğüs sıkıştırma , dumbell pullover ) sonra açıkçası hiç bişey yapıcak enerjim kalmıyor ve tabiri caiz se tükeniyorum kardio yapamıyorum ayrıca 2 aydır bench press yapmama rağmen hala aynı kiloları kaldırıyorum fazlasını kaldırdığım zaman enerjim çok çabuk tükeniyor umarım bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olursunuz çünkü şeker hastalığı ciddi bir problem özellikle son yıllarda bunu aşmak isteyen bir çok insan var ben kendi adıma şükretmek istesem de body building sporuna gönül vermek istesem de ne yazık ki üzücü oluyor.. şimdiden siz değerli üyelere teşekkür ediyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:59 ----------
Umarım yardımcı olursunuz
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:59 ----------
Umarım yardımcı olursunuz