Yardım Alabilir miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lune

Üye
Merhaba.Siteye henüz üye oldum,tavsiyelerinizle kendime göre sağlıklı ve düşündüğüm şekilde bir yön çizmeyi umut ediyorum.21 yaşındayım.Uzun süre dans ettim aynı zamanda müzisyenim.2 yıl önce fitness a başladım...herşey güzel gidiyordu fakat bir anda bozuldu.Boyum 1.77 ve kilom 50 ydi.Fitness a başladıktan sonra 43 kiloya kadar düştüm ve anorexia nervosa teşhisi kondu.Tabii bunda yeterli ve düzgün beslenmemem asıl nedendi fakat herhangi birşey fark etmemiştim.1 yılım hastanede geçti-kortizon tedavisi gördüm.Kortizonla 51 kiloya kadar çıktım,bu arada spor yasaklandı.Hastaneden çıktıktan sonra kortizon almaya devam ettim fakat spor yapamamak fazla sinir bozucuydu..Şimdi kortizon kesidi ve şu an 54 kiloyum - aslına bakarsanız kilomdan memnun değilim.Fakat fitness tekrar başladım.Amacım olabilecek en yakın sürede düşündüğüm kas oranına ulaşmak.(Özellikle karın ve bacak).Tavsiyeleriniz nelerdir merak ediyorum ve bekliyorum...teşekkürler.

Son düzenleme:
bacak için
barbel lunges 4 set 10 tekrar
barbel squat 4 set 10 tekrar
dambull spuat 4 set 10 tekrar
dambul calf raise 4 set 10 tekrar bunları yaparsan bacak ve kalçan 2 -3 aya kalmaz biraz daha büyücek kaslanıcak ve kalçan dikleşecek
karın için air bike 4*20 tekrar
heel tocuhers 4*20 tekrar
hip raise 4*20
düz mekik 4*20
oblique crunhes 4*20 tekrar

Back
Yukarı