Yardımınıza Çok İhtiyacım Var!...

Arkadaşlar ben 19 yaşında 1.93 boyunda ve 62 kiloyum. Kilo almak benim için çok zor. Bu daha kilo almış halim. Geçen sene üniversiteye başlarken aynı boy ve 53 kiloydum. Eskiden evde çok fazla yemek yiyordum (günde 3 ana öğün ve sayısız ara öğün, her öğünde de neredeyse 2 kişilik yemekle). Şu anda yurtta kalıyorum ve eskisi kadar çok yemesem de daha iyi kilo alıyorum (ilk 7 ayda 10 kilo almıştım). Şu anda 1 aylığına babamın yanına geldim ve burada bir yer buldum. Alet sayısı çok yok ama 1 aylığına çalışacağım. Sonrasında yurdun spor salonunda devam edeceğim. Bana yapabileceğim hareketler, beslenme şeklim vs. konularda yardımcı olabilir misiniz? Ve bunların dışında bir kaç sorum daha var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :)

Dostum profesyonel bi hocanın seni görüp detaylı bi program yazması lazım. Ama bol karbonhidratlı beslenmen ve kalorileri yüksek tutman gerekiyo. Beslenme sıkıntını çözdüksen sonra belki supplementlerle açıklar kapatılabilir. Şöyle 7-8 ay sıkı bi kampa girsen çok iyi olcaktır senin için. Azimli ol sabırlı ol bu sporu doğru ve düzenli yapıp gelişmeyen istediğini elde edemeyen yok.

Ya aslında vücut geliştirirsem çok iyi olacağımı biliyorum omuzlarım falan geniş fakat çok zayıfım. Salona gidecek kadar da yeterli vaktim olmuyor çünkü yurt ile spor salonları arasında çok mesafe var o yüzden yurttaki spor salonuna gideceğim. Peki gitmeden önce bana dumbell ve halter ile yapabileceğim hareket önerilerin var mı? 10 gündür burada bir yere gidiyorum, acemice de olsa bir kaç hareket yapıyorum ve 10 gün içinde bile kollarım az da olsa farkedilecek derecede gelişti gibi. Daha bir ay buradayım ve boş geçirmek istemiyorum, gidene kadar az da olsa bir şeyler yapmak istiyorum da. Teşekkür ederim bu arada :)

Back
Yukarı