Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi geceler, ben 17 yaşında 1.85 boyunda 67 kiloyum ve dogal olarak zayıfım gecen sene mart gibi salona baslamıstım eylüle kadar gidip bırakmak zorunda kalmıstım ve simdi yarın tekrardan baslangıc yapıcam ve yapıcagım calısma programım böyle tavsiyelerini söylerseniz sevinirim etkili olur olmaz falan sizler spordan cok iyi anlayan kisilersiniz o yüzden sizden yardım istiyorum saygılarımla...
Bu programı salondaki hocam değil spor antrenörü olan bi arkadasım hazırladı vücudumu gorup spor hocamın verdıgı programı gecen sene 3 ay kullandım cok az etki etti o yüzden simdi onun verdigini degil bu programı yapıcam daha etkili olcagına inanıyorum cunku daha zor bi program sizinde yorumlarınızı bekliyorum ne demek istedigimi anlamıssınızdır... İYİ FORUMLAR

Bu programı salondaki hocam değil spor antrenörü olan bi arkadasım hazırladı vücudumu gorup spor hocamın verdıgı programı gecen sene 3 ay kullandım cok az etki etti o yüzden simdi onun verdigini degil bu programı yapıcam daha etkili olcagına inanıyorum cunku daha zor bi program sizinde yorumlarınızı bekliyorum ne demek istedigimi anlamıssınızdır... İYİ FORUMLAR