Yarışmadan Önce !!

Yarışmadan önce içilen nargile, damarları duman ile doldurarak damarların daha belirgin ve iri durmasını sağlıyormuşthums:

Allah Allah çok ilginç nerden duydun acaba

Bende ilk duyduğumda şaşırdım,Adana'da VG'de dereceleri olan bir sporcudan öğrendim,fakat bu yüzden ne nargile kullanırım nede kullanılmasını tavsiye ederim, görüntü için sağlık tehlikeye atılmaz...

Kusura bakmayın da saçma ve komik olmuş :). Damarın dumanla, herhangi bir gazla dolsa.. :D. Beyin kanaması ve ölüm...

Komedi sadece. Genelde nargile için değil de esrar için derler onu, ancak dediğin gibi damarları dumanla doldurmak gibi bir özelliği yoktur.

Kusura bakmayın da saçma ve komik olmuş :). Damarın dumanla, herhangi bir gazla dolsa.. :D. Beyin kanaması ve ölüm...

Estafurullah" Doruk",yapılan yorumlar olumsuzda olsa,benim için önemlidirthums:

Çokta saçma değil bence,dumanın etkisi olabilir ama nasıl olur tartışılır...

Allah Allah çok ilginç nerden duydun acaba

Komedi sadece. Genelde nargile için değil de esrar için derler onu, ancak dediğin gibi damarları dumanla doldurmak gibi bir özelliği yoktur.

Sizlerinde belirttiği gibi evet saçma ve komik bir olay, adam bizi keklemiş :o yada nargile tiryakisi bir adam...

Back
Yukarı