merhaba arkadaşlar. bugun idman sırasında hocam yanına çağırıp bana bu whey proteinden bahsetti benimde aklımda soru işaretleri belirdi bi sizlerede danışıyım dedim.
hocanın asıl mesleği veterinerlik. bi şekilde hoca olmuş işte adam
aralarda hep böyle ufak sohbetler ederiz kürler iğneler suplementler vs vs. bu akşam çağırdı yanına dedi whey proteinin varmı, dedim bitmek üzere yeni alıcam fln derken, bende hastaydım 10 gün gitmemiştim spora o da o sıra herkese tanıtmış bunu aldırmış salonun yarısına, bi 10kg dahada sipariş etmiş. banada anlattı istermisin dedi. ürün whey protein. 100 gramda 80 gram whey protein var yani bildiğimiz whey
yarış atları için üretilmiş ve veteriner olduğundan bi kolu var heralde oralarda hala buda tedarik edebiliyo, kendiside kullanıyo. ürün aromalı değil katkı maddesiz sadece peynir altı suyundan üretilmiş saf yani extradan bcaa gluatimin veya diğer amino asitlerden yok. 2 kg . 25 tl ? çok entresan geldi bana ve işe yararsa müthiş bişey yüzyılın icadı gibi bişey olur bu yanı muscletech wheye 160 tl verceğimize bunu alıp yanına amino da çekeriz creatin de cekeriz
değişik bi olay yani.
Bi bilgisi olan, duyan vs vs varsa bişeyler paylaşabilirmi lütfen
kullansak bi etkisini görürmüyüz acaba.
Lan varya çok pis saçma yazdım he bi anlatamadım olayı .d kusura bakmayın beyler
hocanın asıl mesleği veterinerlik. bi şekilde hoca olmuş işte adam

Bi bilgisi olan, duyan vs vs varsa bişeyler paylaşabilirmi lütfen

Lan varya çok pis saçma yazdım he bi anlatamadım olayı .d kusura bakmayın beyler