seckinakmaz
Üye
Merhabalar yaklaşık 1 seneden beri yaptıgım bb'de biraz düzensiz protein ve amino takviyesi yaptım şöyleki düzensiz derken ikisini hiç kombin etmedım birbirine cok fazla bi etkileşim göstermedi şuan ileri seviye yapıyorum ve birazda yardımlarla takviyelerimi size yazıyorum..
Weider Premium Whey Protein
protein olarak bunu tercih ettim değerleri ve güvenilirliği ilk dikkatimi çeken nokta oldu
Universal Amino 3001
bunu ise hocamın verdigi tavsiyeyle dusunuyorum almayı ve son olarak
Multipower Creatine
açıkça söylemek gerekirse creatine konusundan her kafadan bır ses cıkıyor bırı guc verıyor bırı dahada cok kasları belırgınlestırıyor gıbı yorumlar alıyorum bunuda hocamın tavsiyesiyle almaya karar verdim sizce dogru bı kombinmi görüş ve yardımlarınızı beklıyorumweightlifter
Weider Premium Whey Protein
protein olarak bunu tercih ettim değerleri ve güvenilirliği ilk dikkatimi çeken nokta oldu
Universal Amino 3001
bunu ise hocamın verdigi tavsiyeyle dusunuyorum almayı ve son olarak
Multipower Creatine
açıkça söylemek gerekirse creatine konusundan her kafadan bır ses cıkıyor bırı guc verıyor bırı dahada cok kasları belırgınlestırıyor gıbı yorumlar alıyorum bunuda hocamın tavsiyesiyle almaya karar verdim sizce dogru bı kombinmi görüş ve yardımlarınızı beklıyorumweightlifter