crsonr07
Üye
merhabalar iyi forumlar
spor programımı ve beslenmemi yazıyorum
Sabahları Nestle müsli light süt ile bir kase yiyorum... ara öğün yemiyorum, fırsatım olmuyor. öğlen iş yerinde çıkan diet menüyü tercih ediyorum akşamda evde çıkan yemekten az tüketiyorum normal yaglı oluryor genelde. hiç ekmek yemiyorum gün içersinde. akşamlarıda abur cubur yok bol bol su tüketiyorum en az 3 lt günde
Spordan 30 dk önce 2 tablet L-carnitin alıyorum.(Perfect nutrition cartine caps (500 mg tabletin tanesi))
Bisiklet 30 DK
Çift dambel yana eğiliş 5x50
Twister 2x50
Crunch (sehpada yatarak mide ezme) 4x15
Çakı sehpada bacakları karına çekiş 4x15
Good Morning (sopayla) 4x15
Göğüs: makinada göğüs press 2x15
Düz sehpada yatarak çift damb. yana açış 2x15
Sırt / Kanat: telde geniş tutup sırta çekiş 2x15
Telde karına çekiş 2x15
Omuz: Makinada omuz press 2x15
Ayakta dambel kırık kol yana açış 2x15
Pazu / Ön kol: Barbel biseps curl 2x15
Biseps hammer curl 2x15
Triseps / Push down: telde aşağı itiş 2x15
Yatarak tek kol dambel fransız 2x15
Bilek: İp sarma 2 DEFA
Bacak: Leg extension mak. bacak kaldırma 2x15
Leg curl: yüzükoyu yatarak bacak kaldırma 2x15
Ayakta KALF 2x15
10 dk bisiklet ile bitiriyorum...
Sizce ağırlık çalışarak kilo vermek sağlıklı mı ve mümkün mü ? Yaptıgım diet ile spor yeterlimi kilo vermem için ? Psikolojik bir baskı var üzerimde sanki yetersiz geliyor ve boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor... bu hafta hemen hemen hergün tartıyo cıkıyorum bir gün 1 kilo eksik dier gün 1 kilo fazla cıkıyorum bi tuhafım kilo vermem durdu sanırım :S Kasların büyümesi ağırlık yaparmı vicutta ?
şimdiden tşkler iyi forumlar..
spor programımı ve beslenmemi yazıyorum
Sabahları Nestle müsli light süt ile bir kase yiyorum... ara öğün yemiyorum, fırsatım olmuyor. öğlen iş yerinde çıkan diet menüyü tercih ediyorum akşamda evde çıkan yemekten az tüketiyorum normal yaglı oluryor genelde. hiç ekmek yemiyorum gün içersinde. akşamlarıda abur cubur yok bol bol su tüketiyorum en az 3 lt günde
Spordan 30 dk önce 2 tablet L-carnitin alıyorum.(Perfect nutrition cartine caps (500 mg tabletin tanesi))
Bisiklet 30 DK
Çift dambel yana eğiliş 5x50
Twister 2x50
Crunch (sehpada yatarak mide ezme) 4x15
Çakı sehpada bacakları karına çekiş 4x15
Good Morning (sopayla) 4x15
Göğüs: makinada göğüs press 2x15
Düz sehpada yatarak çift damb. yana açış 2x15
Sırt / Kanat: telde geniş tutup sırta çekiş 2x15
Telde karına çekiş 2x15
Omuz: Makinada omuz press 2x15
Ayakta dambel kırık kol yana açış 2x15
Pazu / Ön kol: Barbel biseps curl 2x15
Biseps hammer curl 2x15
Triseps / Push down: telde aşağı itiş 2x15
Yatarak tek kol dambel fransız 2x15
Bilek: İp sarma 2 DEFA
Bacak: Leg extension mak. bacak kaldırma 2x15
Leg curl: yüzükoyu yatarak bacak kaldırma 2x15
Ayakta KALF 2x15
10 dk bisiklet ile bitiriyorum...
Sizce ağırlık çalışarak kilo vermek sağlıklı mı ve mümkün mü ? Yaptıgım diet ile spor yeterlimi kilo vermem için ? Psikolojik bir baskı var üzerimde sanki yetersiz geliyor ve boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor... bu hafta hemen hemen hergün tartıyo cıkıyorum bir gün 1 kilo eksik dier gün 1 kilo fazla cıkıyorum bi tuhafım kilo vermem durdu sanırım :S Kasların büyümesi ağırlık yaparmı vicutta ?
şimdiden tşkler iyi forumlar..