yapsam olurmu????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iasca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iasca

Üye
boy 1.75 kilo66 yağ oranı çok düşük kol kasları omuzlar göğüs ii ancak karında bir sorun var üsr karın yok ama alt karında çok hafifbir göbeğimsi bir yapı var karnımı sıkınca herşey net belii ama normal olunca alt karın hafiften dışarı çıkıo bunu götürmem için haftanın 5 günü kardio 40 dk kosu (speed 12 normal tempo kosuyorum) ve hergün günlük 500 mekik çeksem ondan kurtulurmuyum bide diyet olaerak %60protein %30 carb %10 yağ alıyorum olurmu şöle yılbaşına kadar..bench_O

Kurtulamazsın :) Doğal yapılan bir vücutta (68)+ kg de o yer kalır yakman biraz zaman alır 1-2 sene kadar :) oda ne kadar yanacağı mechul.

Yağ alımın az olsa bile proteinlerin de kendine özgü yağ asitleri zaten vardır.Hani hep derler ya yağsız tuzsuz tavuk diye evet biraz yağ oranını azaltır ama proteinlerin karbonhidratların kendine özgü yağ asitleri vardr içlerinde.Bu vücudun doğal dengesi, vücut zor zamanlar için yağ saklar bu yuzden kurtulman baya baya zor :(

Bu yuzden fazla dert etme orayı zamana bırak.5 gün kardiyo bence çok fazla 500mekik ucurur seni o kadar abanma kendine bnce...

walla çok rahat yapıorum hatta speed 16 ya artırıyorum 1 dk öle sonra speed 6 ya düşüyorum 1 dk yürüyüş sonra bidaha full speed 12 de 15 dk yani 15 dk ka da bir speed 16 yapıyorum uçuyosun deli gibi ama nefes nefese kalma gibi bi sorunum yok ama bacaklar isyan ediyo biraz o var sadece feci kas oldu bacaklarda hiç bacak çalışmadan koşuyla 5 ayda deli gibi şişti bacaklarbench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------

hrgün koşu yapıyorum nerdeyse bacaklara bişe olmadı ve hala da şişmeye devam ediyor kas kaybı falanda olmuyo kostuktan sonra yersen bi 5-6 yumurta beyazı+pekmez yiyorum direk yorgunluk geçiyo

walla çok rahat yapıorum hatta speed 16 ya artırıyorum 1 dk öle sonra speed 6 ya düşüyorum 1 dk yürüyüş sonra bidaha full speed 12 de 15 dk yani 15 dk ka da bir speed 16 yapıyorum uçuyosun deli gibi ama nefes nefese kalma gibi bi sorunum yok ama bacaklar isyan ediyo biraz o var sadece feci kas oldu bacaklarda hiç bacak çalışmadan koşuyla 5 ayda deli gibi şişti bacaklarbench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------

hrgün koşu yapıyorum nerdeyse bacaklara bişe olmadı ve hala da şişmeye devam ediyor kas kaybı falanda olmuyo kostuktan sonra yersen bi 5-6 yumurta beyazı+pekmez yiyorum direk yorgunluk geçiyo

Yağlar hızlı hareket edince değil belli bir nabızda randımanı sağlayınca yakılır.

Back
Yukarı