asteq
Üye
Yaş: 29; kilo:69; boy:176 1,5 - 2 senedir yapıyorum düzenli olarak...beslenmem günde 150-200gr protein(et ağırlıklı); 200gr civarı karbo(biraz artırınca hemen göbek çıkıyor)...haftada 5 gün antreman yapıyorum...gelişimim çok yavaş ve artık 4-5 aydır hiç gelişim yok...her yolu denedm çok araştırma yaptım...süpersetler, devsetler, farklı antremanlar, farklı supplementler...
en sonunda hocam sana kigtropin yapalım dedi...araştırdım fazla yan etkisi yok ama daha çok yağ yakıcı olarak işlevi var gelişime faydası pek yok diyolar..o zamn değmez diye düşünüyorum ama bu plato evresini nasıl aşacağımı bilemiyorum...
Sizce zararı az olacak tek seferlik bir destek ne olabilir...yoksa kigtropin de fayda sağlar mı?
en sonunda hocam sana kigtropin yapalım dedi...araştırdım fazla yan etkisi yok ama daha çok yağ yakıcı olarak işlevi var gelişime faydası pek yok diyolar..o zamn değmez diye düşünüyorum ama bu plato evresini nasıl aşacağımı bilemiyorum...
Sizce zararı az olacak tek seferlik bir destek ne olabilir...yoksa kigtropin de fayda sağlar mı?