yanlis mi yapiyorum ? bi yardim etseniz fikirleriniz onemli

bacakalarum pek iyi gelismediginden full boddy de bacaklarima cok yukleniyorum antrenmanim soyle
front squat 4x8
Leg extrention 4x8
leg curl 4x8
calf raise 4x15
Bank press 4x8
butterfly 4 x8
Sirt kasi asagi cekme 4x8
Halterli askeri press 4x8
lateral raise 4x8
dumble biseps curl 4x8
asagi mekik 3x10
dumbella yana egilme 3x16
bu antrenmani yapmam bir soruna sebeb olur mu ? antrenman hakkindaki fikirleriniz nedir ?

Full body mantığı için çok ağır bacağın iyileşme(dinlenme) süresi diğer bölgelere göre biraz daha uzun ve sen büyük olasılıkla gün aşırı spor yapıyorsun bence bacağı hafifletmende fayda var

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı zamanda biceps le beraber triceps çalışması da ekleyebilirsin kolları geniş gösteren biceps değil triceps

evet programimda 1 tanede triceps hareketi var yazmayi atlamisim farketmedim ve calismam da
pazartesi carsamba ve cuma
hafta sonu 2 gun dinleniyorum.
ama tum bu egzersizlerden sonra biceps ve triceps calisirken bu bolgeleri hissetmekte zorlaniyorum acaba ilk biceps triceps lemi baslasam ?[DOUBLEPOST=1501325630][/DOUBLEPOST]
Aynı zamanda biceps le beraber triceps çalışması da ekleyebilirsin kolları geniş gösteren biceps değil triceps

evet programimda 1 tanede triceps hareketi var yazmayi atlamisim farketmedim ve calismam da
pazartesi carsamba ve cuma
hafta sonu 2 gun dinleniyorum.
ama tum bu egzersizlerden sonra biceps ve triceps calisirken bu bolgeleri hissetmekte zorlaniyorum acaba ilk biceps triceps lemi baslasam

Ne kadar çok çalışırsan o kadar gelişir diye bir düşünce çok yanlış. Hele ki bacak için çoook ama çok yanlış. Fullbody çalıştığın için sadece squat yapman en iyi seçenek. Ve bacağın dinlenme süresi diğer kaslara göre daha uzun. Yani bacak çalıştıktıktan sonra en az 3 gün bacak çalışmamalısın. Kaslar dinlenirken gelişir çalışırken değil :)

Ne kadar çok çalışırsan o kadar gelişir diye bir düşünce çok yanlış. Hele ki bacak için çoook ama çok yanlış. Fullbody çalıştığın için sadece squat yapman en iyi seçenek. Ve bacağın dinlenme süresi diğer kaslara göre daha uzun. Yani bacak çalıştıktıktan sonra en az 3 gün bacak çalışmamalısın. Kaslar dinlenirken gelişir çalışırken değil :)

Ben 98 kiloyum 80 e dusmeye calisiyorum hergun calismak daha mi iyi olur

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

program bence ağır. hatta epey bi ağır. bunun yerine alt gövde üst gövde yapabilirsin. bunun için de sana lyle mcdonald ın bulking programını öneririm. bacak gelişimi muazzam oluyor.

Back
Yukarı