yanlis beslenme aliskanliklari

Enjyu

Üye
Merhaba arkadaslar;
Arkadaslar belirli beslenme aliskanliklari (abur cubur fast food) nasil birakilir bir tavsiyesi olan var mi? Ornegin bir anda hayatindan cikaramiyorsa ne yapmak gerek yavas yavas azaltmak mi? Tavsiyeleriniz cok onemli..

Asiri kilolu bir insan icin (100+) nasil bir antreman programi olmasi gerekli mesela ilk aydan agirlik eklenmeli mi veya hafif tempoyla baslayip yavas yavas antremanin temposu yukseltilmeli mi?

Forumda arastirma yaptim ama cok asiri kilolu insanlarda ozellikle bayanlar da biraz farkli durumlar var galiba o yuzden yeni konu acma geregi duydum.. simdiden tesekkurler tavsiyelerini merakla bekliyorum..

ilk sorun için cevap vereyim. dediğiniz besinleri satın almamak epey güzel bi çözüm. evde ne kola ne şeker ne çikolata nede nutella var. meyveli yoğurt bile yok. buzdolabının hali içler acısı. insanın canı istese de yiyemiyor yani. esas olay markette hakim olmak tabi. fast food a gelirsek öyle yavaş yavaş bırakma gibi bi durum yok sigara değil bu. öncelikle sağlığınız için yememelisiniz ben 186 boya 70 kiloyum ve yemiyorum siz 100+ kilolardaysanız aklınıza bile getirmemelisiniz.

Son düzenleme:
Back
Yukarı