Yanlış seçim mi,bilinçsiz kullanım mı?

3 ay içerisinde 5 kg Nitrofull Super Mass'ı bitirdim fakat ne hacim olarak ne de kilo olarak 100 gram etkisini görmedim.Şu anda PnP Whey Pro90 kullanıyorum ve sanırım o da yerimde saydırmaktan öteye götürmeyecek beni.
Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

bu birazcık senin supplement dışında ne yediğin ne içtiğinle alakalı.günlük kalori ihtiyacını gainer dan karşılamaya çalıştıysan elbette kilo alamazsın.gaineri senin günlük kalori ihtiyacını karşılamak için değil, senin besinlerden aldığın kalorilere ek olarak düşünmelisin.yani gainer alıyorum diye etini, makarnanı, tavuğunu yemeyi bırakmamalısın..sen günlük ihtiyacını karşılayacak kadar yemeğini ye üstüne bi de gainer kullan o zaman kilo almaya başladıını göreceksin...

Boy 1.80 ve 70 kiloyum,5 kg protein benim 70.1 kg olmamı sağlamadıysa bu tamamen benim hatam mıdır acaba?Protein alıyorum diye normal beslenmemi bırakmadım tabi ki.

Eger iyi beslendigini düsünüyorsan ve düzenli kullandiysan gaineri, sana alisveris yaptigin yeri degistirmeni tavsiye ederim. Dediklerinden tek cikarabilecegim sey supplementin sahte oldugudur. Yok kesin eminsen sahte olmadigina, demekki ya kullaniminda yada beslenmede hata yapiyorsundur.

Nekadar kullaniyorsun gainer dan ve gün icersinde nelerle besleniyorsun yazarmisin.

Back
Yukarı