Yanlış mı çalışıyorum?

Maeven

Üye
Evde ufak tefek aletlerim var 17 yaşındayım 183 boyundayım ve 62 kiloyum kiloma rağmen vücudum fena sayılmaz. Ben 2 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum 2 saat çalışıyorum bütün haraketleri içeriyor. Dambıl ile çalışırken 30x5 yapıyorum dambıllarım 10 kiloluk set aralarında 1.5 dakika dinleniyorum bu sayı fazlamı? Kendime mi zarar vermekteyim? Yaklaşık 2 aydır böyle devam ediyorum 1 ay önce 20x5 yapıyordum.

Ve bana önerileriniz nelerdir?
 
Tekrar sayisinda 12 yi gecmemelisin. Set sayisi olarakta 4 u gecme. 2 saat fazla max 1.15-1.30 saat calis. Ve 2 ay calismissin artik bolgesele gec.
 
Tekrar sayisinda 12 yi gecmemelisin. Set sayisi olarakta 4 u gecme. 2 saat fazla max 1.15-1.30 saat calis. Ve 2 ay calismissin artik bolgesele gec.
http://i.hizliresim.com/B0VPgV.jpg Son durum bu işte başkan evde anca bu kadar oluyor[DOUBLEPOST=1443353342][/DOUBLEPOST]
http://i.hizliresim.com/B0VPgV.jpg Son durum bu işte başkan evde anca bu kadar oluyor
Ayrıca 2 ay boyunca çokta düzenli çalışmış sayılmam bi düzen tutturamadım
 
Ne kadar zamandır çalışıyorsun


Yanıt için alıntı yapınız.

Önceden arada barfiks mekik şınav felan çekiyordum canım sıkıldıkça ama tam anlamıyla bu yaz başladım fakat düzenli değil 2 aydır haftada 2 kere max 3 kere yapmaya gayret ediyorum kendi hazırladığım düzenle
 
Back
Yukarı