Yanlışım var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mawci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mawci

Üye
Selamlar 1 aydır spor ve diyet yapıyorum. Aşırı kilolu değilim ama bel çevrem yağlı.
İlk gün 104 kiloydum 188.cm de boy var, şu anda 96 kiloyum. Sadece karın ve bel çalıştım bu ilk 1 ayda. Ağırlık çalışmasi yapmadım. Sadece kardiyo bisiklet, karın ve bel.

Diyet olarak yumurta beyazı, yulaf, bulgur, tavuk, balık, kırmızı et ve bol salata gibi yağsız besinler mevcut. Ayrıca spor günleri protein tozu, bca ve lcarnitine kullanıyorum.

Bel çevresi kalını, ama 1 ayda biraz toparladım. Bu şekilde doğru mu yapıyorum acaba?

104 kilodan 96 kiloya inmissiniz. Guzel bir deger fakat bunu yagdan mi verdiniz yoksa su mu attiniz veya kas mi kaybettiniz bilmek lazim. Bir olcum yaptirarak degerlendirmek en iyisi.

ilk ay genelde su olur benimde oyle oldu.. tabi 4-5 kg su desek kalan 2-3 kgde yag veya kastir.. devam et.. 1 ayda olcak isler degil bunlar en az 3-4 ay devam etmelisin herseyden once sabir... sabredersen gerisi gelir.

Çalışma prensibi doğru mudur? Normalde hacım kaybetmek istemiyorum, dediğim gibi oldukça yapılı biriyim, ama göbek bozuyor herşeyi

Hocam 2 hafta sonra ağırlık antrenmanı verecek, benim merak ettiğim bu göbek ağırlık çalışınca gider mi?

agirlik calismasi tabiki faydali olur sadece kardiyo yapip o hataya dusme agirlik calismasida ekle ki zayiflayinca sarkmalari minumum a indirirsin

Back
Yukarı