Yanak eritme ve çene kemikleri

Merhaba sevgili bodyforumtr üyeleri,

Yaşım 16, boyum 1.74 ve kilom 63. Kilom boyuma göre orantılı gözükebilir ancak vücudumda kiloma göre fazla yağ var kısacası ağır bir skinnyfat'im.
Mezura ile ölçüp internetten hesaplayıcılara başvurduğumda yağ oranım %20 civarlarında gözüküyor. Bu yüzden vücut geliştirme sporuna başlayıp fiziğimi olması gereken şekle sokmayı düşünüyorum. Ancak size bir sorum olacak. Yanaklarım küçüklüğümden beri şişkin ve dolgun yani genetiğimde var ancak son zamanlar bu şişkinlik arttı ve yaşım ilerlemesine rağmen bir türlü bu dolgunluk inmedi. Yakında 17 yaşıma gireceğim. Yanaklarımın erimesini ve çene kemiklerimin az da olsa belirgenleşmesi için neler yapmam gerekli? Genetik olduğu için tabiki tamamen kemikli ve şekilli bir surat beklemiyorum ancak genetiğimin el vereceği bir şekilde bu şişkinliği ve dolgunluğu en aza nasıl indirebilirim? Ne gibi yollar izlemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Forumda yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yetkili arkadaşlar konuyu kapatmak yerine doğru bölüme taşırsa sevinirim.

Back
Yukarı