Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kardeslerim .3aydir body deyim .ama su yan karin yaglarindan kurtulamadim.1.5aydir calisiyorum ona.ne onerirsiniz hareket beslenme vb .valla vucudymu seviyorum ama orasi abes duruyor be yardim
boyuna göre kilolu gözükmüyorsun, sayılara bakacak olursak. bu konularda çok bilgili olduğumu düşünmüyorum, ama okuduğum 1-2 makaleyi paylaşayım.
okuduğum yazılara göre şöyle yazıyorlardı; sabah az yiyin ve sporda fazla efor sarf edin. kardiyo yu kast ediyor muhtemelen. sabah az yediğin zaman, spor yaparken yaktığın enerji bitince, vücut, vücudundaki yağları kullanacak. böylece daha sağlıklı olacağından bahsediyordu. ve şu da yazıyordu; vücutta en fazla hangi bölgede yağ varsa, ilk olarak oradaki yağları kullanmaya başlar diyordu. umarım yardımı dokunmuştur.