LifeSteaLeR
Üye
Merhaba arkadaşlar yıllardır 120 kilolarda sayan bir insandım.Gidip kilo verip 85 e kadar geriledim.Artık bi süreden sonra sıkıldım diyet yapamadım ve vücut artık kilo atamıyordu sanki.Bende son 4 5 aydır düzenli çalışma yaparak bulk'a başladım.Boyum 1.79.Kilom şuan 93.Yağ oranım %16 civarlarında.Nisana kadar gelişim sağlayıp define olma düşüncem var.Eski halim ve kilo vermiş halim;
Şubattan bu yana ağırlık kaldırmaya başladım son 5 aydır ciddi olarak çalışıyorum bu resmide bugün çektirdim omuz antrenmanından sonra.
Avatardaki resmimdede bir ara diyete girmiştim sixpack iyi görünüyordu baya.Vücudumda bel bölgesinde ve göğüs bölgesinde büyük sarkıklar var.Amacım onları gidermek şimdilik.
Antrenman programı olarak 6 gün 6 bölge şeklinde çalışıyorum.
1.Gün -> Göğüs
2.Gün -> Kanat
3.Gün -> Ön Kol
4.Gün -> Arka Kol
5.Gün -> Omuz
6.Gün -> Bacak
7.Gün -> Dinlenme
Sabah Standart olarak 5 yumurta beyazı yulaf vs tüketiyorum.Gündüzleri olabildiğince pilav makarna tavuk et cart curt yemeye çalışıyorum.
Antrenman öncesi universal amino ve mp creatine,antrenman sonrası gaspari glutamine,mp creatine,universal amino ve on whey alıyorum.
Nisana kadar bu şekilde devam edeceğim sonrasını duruma göre şekillendireceğim.Teşekkürler şimdiden.

Şubattan bu yana ağırlık kaldırmaya başladım son 5 aydır ciddi olarak çalışıyorum bu resmide bugün çektirdim omuz antrenmanından sonra.

Avatardaki resmimdede bir ara diyete girmiştim sixpack iyi görünüyordu baya.Vücudumda bel bölgesinde ve göğüs bölgesinde büyük sarkıklar var.Amacım onları gidermek şimdilik.
Antrenman programı olarak 6 gün 6 bölge şeklinde çalışıyorum.
1.Gün -> Göğüs
2.Gün -> Kanat
3.Gün -> Ön Kol
4.Gün -> Arka Kol
5.Gün -> Omuz
6.Gün -> Bacak
7.Gün -> Dinlenme
Sabah Standart olarak 5 yumurta beyazı yulaf vs tüketiyorum.Gündüzleri olabildiğince pilav makarna tavuk et cart curt yemeye çalışıyorum.
Antrenman öncesi universal amino ve mp creatine,antrenman sonrası gaspari glutamine,mp creatine,universal amino ve on whey alıyorum.
Nisana kadar bu şekilde devam edeceğim sonrasını duruma göre şekillendireceğim.Teşekkürler şimdiden.