Yakın arkadaşımla ve kız arkadasımla aramın bozulması

Yok kardesim önemli degil fakat sen yinede takinti yapmamaya calis su anda alacagin zararla ilerdeki diger iliskilerinde seni zor duruma sokabilir ayrica kizlar amaç degil araçtir bunuda unutma kimse senden degerli degil seni istemeyeni sen asla isteme aksi halde gereksiz insanlar yüzünden kendi vucudunu jiletleyen kisiler gibi olmak istemezsin, oluruna birak biri gider biri gelir pek bir sey yasamamissin zaten kizla buda avantaj iliski yasamis olsaydin daha zorlanirdin ama kimseyi kendinden veya ailenden fazla sevme benim ki sadece öneri, iyi aksamlar kardesim. :)

evet kızla konuşmaya çalıştım son bir kez detaylı.bi kere eskisi gibi olamayız dedi.ben seni yakın dostum,sırlarımı paylaşıyordum,sen bana bunu dedin.arkadasında haklı sana bunu yapmakta felan yazdı.başka kız olsa seni engellerdi ben onu yapmadım felan yazıyor işte.sana mutluluklar diyip konusmayı bitirdim bende

ben bu kız erkek arasında "yakın dost" "sırdaş" olaylarına da bi türlü anlam veremiyorum. benim de böyle bir sırdaşım yakın dostum hanım vardı. 1 kere bile aklımdan kötü şey geçirmedim. yine bir gün sırdaş olarak beni evine kahveye davet etti. gittim. evde yalnızız. oturduk. ama şeytan öyle bir dürtüyor ki dost sırdaş mırdaş kalmıyor . baktım ki niyeti bozuyorum. kaçar gibi kalktım uzaklaştım ordan. ya bende sapıklık var, ya da dost most olayı hikaye .

Sen bu olaylarda hatalisin ama kusura bakma sana kuz icin kufur eden adam arkadas degil adam bile degildir, bu saatten sonra arkadas falanda olamazsiniz olursada olma derim. Herseyi bi kenara birak onune bak 1-2 aya hersey unutulur. Ama kizda iyi karakter varmis ki ondan sana konmamis ve gururlu sekilde uzaklasmis senden. Ama ustune gitme uzatma konuyu ki karsisinda kuculme.

Back
Yukarı