eğer diyetteyseniz ve hiç yağ yiyemiyorsanız... kalın bir teflon tava alın. ocağın orta gözünü tam açın. kuşbaşı tavuğu (göğüs) tavaya atın. işte bu kadar arada bir karıştırın. tavuk kokusunu sevmiyorsanız karabiber de atabilirsiniz. ilk önce suyunu salacaktır. buharlaştığında tavukların çevrelerini hafif yakın. evet biliyorum biraz sağlıksız bu yakma işlemi ama bu yağsızlıkta birşey ancak bu kadar lezzetli olabilir.
I love Chicken Yanma ve yagsiz konusuna girince, Tefal´in tavalari var onlarla cok iyi oluyor, tava yanmiyor vede yagsiz pisirebiliyorsun.
despo tarifte galiba tam anlatamadım. tavukları kızgın tavaya atmıyosun tavaya koyup, sonra açıyosun yani çevrelerini istersen yakıyorsun. suyu tamamen buharlaştıktan sonra
sanırım özellikle yazmış saglıklsız kelimesini ..yazısındada belirtmiş gerci,saglıksız ama ,lezzetli diye,yagsız pişirildiği için tavuk yanıyorya ondan olsa gerek
Şahsen ben şu kuş gribi olayından sonra tavuktan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum ama çok özleyeceğim gibi geliyor. :cry:
lada baska lada samara baska 8) saydam baba eyw senden yana suphemiz yok okumadan yorum yapmazsin sen