Yag yakma ve antrenman şekli

Violet01

Üye
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce salona başladım. 119 kg 180 boy var. Yüzde 35 yağ kütlem var. Haftada 5-6 gun salona gidiyorum
Programdan bahsedeceğim ve bunun doğru bir yol olup olmadığı konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

Günlük sabit olarak;
45 dk hızlı yürüyüş - koşu
10 dk bisiklet
Bel karın hareketleri

Hocamız günlük bölgesel çalıştırıyor.

1- Sırt kanat göğüs
2- Bacak
3- Omuz
4- Biceps triceps

Bu kategorilerde ortalama 6-8 hareket uyguluyorum.

Sizce uygulanan yol doğru bir yol mu yoksa farklı bir şekilde mi yağ kütlemi azaltmaliyim? Mesela bölgesel değil de karışık çalışma gibi. Veya daha fazla cardio?

Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim düşüncen için ama haftada 6 gün salona gidip cardio çalışmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ağırlık da bir yağ yakma yoludur.

Var mı başka aydınlatmak isteyen arkadaşlar?

Cardio ile birlikte agirlik calisanlarin 20% daha fazla verim aldigi bilimsel olarak ispatlanmis zaten.
Ayrica sadece cardio ile zayiflarsaniz ortaya kas olmayan celimsiz bir goruntu cikar, o yuzden hem agirlik hem cardio bir arada olmali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cardio ile birlikte agirlik calisanlarin 20% daha fazla verim aldigi bilimsel olarak ispatlanmis zaten.
Ayrica sadece cardio ile zayiflarsaniz ortaya kas olmayan celimsiz bir goruntu cikar, o yuzden hem agirlik hem cardio bir arada olmali.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peki sizce bu program uygun bir program mı? Bölgesel çalışma, cardio süreleri vs.? Ayrıca yağ yakıcı diyet uyguluyorum aynı zamanda.

Back
Yukarı