Yag yakimi icin arginine

Oncelikle s.a abiler ablalar ve kardeslerim . Yas 20 kilo 87 boz 1.75. 10 kilo vermis bulunmaktayim 3 ayda , arginine almak istiyorum . Hangi markayi ve nasil kullanmami onerirsiniz . Simdiden tesekkurler .

Saygilar, Sevgiler ....

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve arginine almak istememin sebebi ayriyetten damar cikartiuormus . Ben cok istiyorum damarli olmak . Diger sebepte bu :))

yag yakimi istiyorsan yag yakici al termojenik falan damar ciksin istiyosan nox alabilirsin

nox larin icindede zaten arginin var,argininin damar olayinda bir faydasi oldugu kesin fakat arkadasin söyledigi gibi aliyim damarlaniyim olayi degil bunun icin cooook zaman gerekir.

Babberl vurl filan yaparken cikmaya baaladi . Ben bunu sebebini yag oranimin dustugunden diyorum . Arginine hem kas yikimini engeller hemde yag oranimi dusurmek . Pup u iyi diye gormustum

Yağ yakkmı istiyorsan. l carnitine kullanmalısın. Yağı enerjiye dönüştürüyor:)

iPod touch 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kas kaybinida engellemek istiyorum . Ben baska tavsiyebistemiyorum . Argine hakkinda tavsiye istiyorum.

3 aydir agirlik calisiyorum boy 1.73 kilo 67 metabolizmam cok huzli oldugu icin kilo alamiyorum tavsiyesi olan varmi luttfen.?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nox bence de ideal. Damar olayı hem nox a bağlı hemde yağsız kas kütlesine bağlı bir olay yağ oranın düştükçe damarların daha belirgin olucaktır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı