Arkadaslar selam.Bir senedir sakatligimdan dolayi spor yapamiyorum.Haliyle vucudum yaglandi ve kilo aldim.186cm boy ve 91 kilodayim.84 kilodan ciktim 1 sene spor yapmayarak.Bundan sonra agirlik calismayi dusunmuyorum hacim olarak daha fazla gelismek istemiyorum.Sadece yag yakip yag oranimi %10 civarlarina getirmek amacim.Supplement kullanimina cok karsi birisiyim.Fakat l-carnitine kullanmayi dusunuyorum su siralar.Hangi marka l-carnitine onerirsiniz,nerede bulabilirim ve nasil kullanmaliyim?Antreman olarak bir iki hafta icinde toparlanabilecegimi dusunuyorum.1.5-2 saat civari yavas tempo kosabilirim veya havuz imkanim da var direk yuzebilirim de.2si beraber de olabilir tabi.Sizden istedigim l-carnitine ile iligili en ufak da olsa negatif bir yon varsa buradan yazmaniz ve bu urunlerin hangisini ve ne sekilde kullanmam gerektigini anlatmaniz.Haftanin 4 veya 5 gunu 2-3 saat olarak spora ayirabilirim.Kosu ve yuzme iceren agirlik(en azindan hacim calismasi) icermeyen bir antreman yazabilirse bu konuda bilgi sahibi birileri sevinirim.Simdiden tesekkurler...