yag yakımına yardımcı kahve+aspirin

fitella

Üye
merhabalar, sporcu bir arkadaşımdan duyduğum ve doğruluğundan emin olamadığım bir şeyi sizlerlede paylaşmak istedim,çogunuz kahvenın yağ yakımına yardımcı oldugunu biliyordur aspirinde işin içine girince daha etkili oldugunu duydum acıkcası saglık açısından biraz endişelerim oldu siz bu konuda neler biliyorsunuz, lütfen benimle paylaşır mısınız ?

Aspirin kafeinin etkisini arttırabilir ama azıcık daha fazla yağ yakabilmek için yan etkilerini göze almaya gerek yok.

Aspirin kafeinin etkisini arttırabilir ama azıcık daha fazla yağ yakabilmek için yan etkilerini göze almaya gerek yok.
l carnitinele aynı etkiyi yaptıgını ve ara sıra kullanabileceğim söylenince eczaneye gittim aspirin almak için aklıma takıldı eczacıyada sordum hayır yapmayın olurmu öyle şey l carnitine kullanın daha iyi diyince bu konuyu birde sizlere sormak istedim böyle bir karışım varmı diye bende sporcu oldugum için saglıgımı tehlıkeye atmak istemedim açıkcası.

aspirini kani sulandirdigi icin kullaniyorlardi. cok saglikli birsey degil.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aspirini kani sulandirdigi icin kullaniyorlardi. cok saglikli birsey degil.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet kanı sulandırıyormuş etkisi baya oluyormus diye duydum ama sağlıklı bişey olmadığı için kullanmamak en doğrusu o zaman aklımızda soru işareti kalmasın :)

Back
Yukarı