Yabancı Kızların Esmer Erkek Takıntısı.

4 sene s.ahmette okudum liseyi az cok tecrübemiz var gibi diyelim.Buraya gelen avrupalılar(iskndnav cogunluk) ıcın emin olun durum böyle değil, o Beyazıt laleli eminönü fordfokus kara kafalarını göre göre esmerden soğuduklarını düşünüyorum. Ha istisnalar varrr illaki ancak esmer diye genel almamak gerekir :)

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
Oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum goturuyor cumlesı sankı bıraz abest..Goturuyor abı nereye goturuyorsun? :D cok abıyane bır tabır olmus..

Konu hakkında ıse esmer tenlı olarak sunu soylesem yeterlı olur sanırım ;) ESMER'ın adının gectıgı yerde sarısının tadı kacarmıs..:)
;)
ya sadece esmer olup ilgi çekeceğini düşünen bir kitle varsa ona hitaben söyledim. esmer ve yakışıklıysa tabi ki avrupa da çok ''götürür''

senin resmin daha normal versiyonu bu mesela. hani bu tipler ben esmerim bütün avrupa bana hasta olur dememeli:D yok öyle bir dünya:D

Bu tipler zaten hiç bi yerde götüremez.İlk başta koyduğum esmer erkek resmi temsili resim dedim ama ona benziyor bahsi geçen şahıs.

Bu tip durumlarda azınlıkta olmak artıdır ancak herşey değildir.
Boylu poslu süper yakışıklı bir abiyseniz eğer, sarışın mavi gözlü olup norveçte de heykelinizi diktirebilirsiniz veya esmer, kara kaşlı kara gözlü olup brezilyada da heykelinizi diktirebilirsiniz.
Kısacası, olay tipte bitiyor.

tam tersi olsa daha mantıklı

norveç :esmer
brezilya: sarışın

arkadaşım burası ciddi bir forum.sırf konularını hortlatmak için boş çabalar peşindesin.açtığın konu güncel kalınca ne oluyor yani forumda seviyen mi artıyor ?

Back
Yukarı