Ya ben bişey bilmiyorum ya hocalar.

Merhabalar arkadaşlar.Ben 18 yaşında 1.72 boyunda 65 kiloyum.Spora başladım.Bi kaç sorunum var onlara çözüm bulmaya çalışıyorum.Benim üst bölgem yani omuz göğüs filan çok zayıf kemikler belli o derece.Ama popo basen bölgesi aşırı yağlı bildiğiniz armut vücutluyum.Vg ye başlıcam fakat basen rahatsız ediyor beni.Önce eritmem gerek diyorum hocaya kardiyo yapmam gerek diyorum.Çok zayıfsın iyice zayıflarsın diyor.Kilo alman lazım çok yemen lazım diyor.E bu sefer kilo alsam adelelerim şişse basen erimeyecek ne yapmam lazım çok kararsızım akıl verin

Merhaba
Dogru demisler sadece kardio yaparsan kas kaybedersin. Yemen lazım ama burger kinf KFC degil. Sporcu gibi karbonhidrat protein dengesini ayarlayıp. Forumu okudugunu ve karbonhidrat protein ne ise yarar bildigini dusunuyorum.
Sadece kosarsaun ust tarafından da kaybedersin. sadece basende kiloe vericem diye bir mantık yok:)

Forumu biraz okuyup aradıın cevapları bulacaksın.

Bana da mantıklı geldi aslında ama yiyerekde oradaki yağlar gitmez ki.Yanlışmıyım? Hacimlendiğimi-şiştiğimi hayal ediyorum yinede vücut dengesiz olacak.Hacimlenmiş vücudda da orantısız duracak basenler.Çünkü çok büyükler

Oradaki yağları vücudunda sağlam bir kas kütlesi olduktan sonra eritirsin. Zaten oradaki yağları yakmak değil de vücut yağ oranını düşürmek olur bu. O boy ve kiloda yağ eritmeye kasarsan iyice sıskalaşır, berbat görünürsün. Hocanı sevdim, hocanı dinle.

Siz bir sey bilmiyorsunuz hocalar degil....

Back
Yukarı