Turan1971
Üye
BU KONU HİÇ İŞLENMİYOR..
Yaş 46
76 Kilo ve 173 boy.2 Yılı doldurdum VG de.
Dikkat imi çeken en büyük şeylerden biri nerdeyse benim yaşlar için hiç bir bilgi Vs beslenme programı ve ya antrenman programı olmaması.
Vg nin Bana kattıkları tartışılmaz bile ama devam edemiyorum.
Şöyle ki :
100 Kilo ve %37 yağ oranı ilk kez %22 yağ ve 76 kg a kadar indirdim ancak.diyetisyen ler buraya kadar çok yardımcı oldu lar,
Ancak artık yeterli değil ler.
Suplement lerim.
Whey protein,glutamin,kreatin ve bacca,
Ek probiotik,c vitamini,balık yağı magnezyum.
Gün aşırı split tüm vücüt programı ile devam ediyor um.antreman sonra sı 10 dakika kadar kardio yapamıyorum
Yaklaşık Olarak 150 gr Protein 60 gr yağ yaklaşık 200 gr gibi karbonhidrat alıyorum.oldukça sağlıklı bir beslenme programı mım var diye bilirim.
Gerçekten yardım a ihtiyaç ım var.
Bunu aşamıyorum arkadaşlar.
Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Saygılar..
Yaş 46
76 Kilo ve 173 boy.2 Yılı doldurdum VG de.
Dikkat imi çeken en büyük şeylerden biri nerdeyse benim yaşlar için hiç bir bilgi Vs beslenme programı ve ya antrenman programı olmaması.
Vg nin Bana kattıkları tartışılmaz bile ama devam edemiyorum.
Şöyle ki :
100 Kilo ve %37 yağ oranı ilk kez %22 yağ ve 76 kg a kadar indirdim ancak.diyetisyen ler buraya kadar çok yardımcı oldu lar,
Ancak artık yeterli değil ler.
Suplement lerim.
Whey protein,glutamin,kreatin ve bacca,
Ek probiotik,c vitamini,balık yağı magnezyum.
Gün aşırı split tüm vücüt programı ile devam ediyor um.antreman sonra sı 10 dakika kadar kardio yapamıyorum
Yaklaşık Olarak 150 gr Protein 60 gr yağ yaklaşık 200 gr gibi karbonhidrat alıyorum.oldukça sağlıklı bir beslenme programı mım var diye bilirim.
Gerçekten yardım a ihtiyaç ım var.
Bunu aşamıyorum arkadaşlar.
Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Saygılar..