Yaş 38 cift bölgemi yada?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msuha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Msuha

Üye
Mezomorf vücut tipine sahibim.boy 181cm, kilo 90kg, 102 cm bel bolgem var biraz gobek var rahatsiz oluyorum cardiyo yapiyorum.yediklerime dikkat ediyorum.2 aydir falan evde calisiyorum fullbody yaptin 1 ay kadar su an cift bolge yapiyorum.Gögüs triceps-bacak omuz- sırt biceps seklinde hemen hemen hergun cardiyo ve abs yapiyorum.fullbody de devam mi etmeliyim arkasaslar yada bana uygun ne onerirsiniz suplement kullanmiyorum.

Fullbody her zaman devam.Müsabık bir sporcu olmayacaksan,eksiklik hissetmedikçe fullbody devam et,ağırlık artırmaya odaklan.Abs için şunu demek istiyorum core bölgesi full body egzersizlerinde(bileşik egzersizler) aktif olarak çalışan bir bölge.Bileşik egzersizler denemenizi ve bu hareketlerde karnınızı sıkı tutmanızı öneririm.
Suplement içinse şunu derim.Supllementlere hayatınızda hiçbir zaman ihtiyaç duyamyabilirsiniz,eğer doğal olarak karşılayabiliyorsanız.2 aydır çalışıyorsunuz.ağırlığınızın 1.5 gramında protein almaya çalışın,yumurta yiyin,bol bol su için,günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayın ve rakamın 100 200 kalori altında beslenmye gayret edin.Sağlıklı beslenmeye ve spora devam edin.Sonra bir daha görüşelim :)

Back
Yukarı