Yaş 32 4 aylık değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Juiceles

Üye
Yaş 32 ilk kez vg ile uğraşıyorum 2 çocuk babasıyım evde bana göre yemek yapan yok : )
1,78boy - 72 kiloyum, kilo alamıyorum protein tozu kullanıyorum 2 aydır, bu kadar gelişebildim sizce nasıl onerileriniz.
öncesi

sonrası

Tebrikler güzel iş başarımıssınız abi,bundan iyisi şamda kayısı :) çocuklarınızıda allah analı babalı büyütsün.Azda gögüse önem ver yüklen hacı abi : )

Allah razı olsun, insan azda olsa motive edici sozler duymak istiyor :) tesekkur ederim
Tebrikler güzel iş başarımıssınız abi,bundan iyisi şamda kayısı :) çocuklarınızıda allah analı babalı büyütsün.Azda gögüse önem ver yüklen hacı abi : )
Allah razı olsun, insan azda olsa motive edici sozler duymak istiyor :) tesekkur ederim

4 ay için süper bi değişim çok fit bi görüntüye kavuşmuşsun kısacası tebrikler abi :)
Çok tesekkur ederim , 1. ayımdan itibaren "Flexor" hocanım programını uyguluyorum gayetde menunum ama bu ay "Flexor" hocanın programı bitiyor salonda da hocalar program yazmıyor ne yapacagım kara kara dusunuyorum .

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı