beslenme düzenim kardiyo döneminde şu şekildeydi;
kahvaltı(10.30-11:00):1 avuç kadar yulaf ezmesi, yağsız sut, ve bir çay kaşığı toz nesquik.
ara öğün(12:30-13:00):bir elma veya armut.
öğlen yemeği(14:30-15:00):yarım kase çorba,orta boy bir kase pirinç pilavı ,az yağlı bir sebze yemeği veya haslanmış tavuk göğsü.
antreman öncesi

rta boy bir adet muz.
antreman sonrası(ilk yarım saat içinde)

rta boy bir kase pilav veya makarna yanında bol haşlanmış tavuk göğsü.
(akşam kendimi tutamazsam eğer saat 20:00-21:00 gibi bi kase yeşil salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile veya ufak bir porsiyon meyve)
Ağırlık antremanlarını arttırdığım dönemde ;
kahvaltı:bir avuç yulaf ezmesi içine yağsız süt,badem ceviz fındık kuru üzüm(tabiki abartılı olmicak kadar),yarım ince dilimlenmiş elma veya armut ve bir tatlı kaşığı toz nesquik.
ara öğün:mutlaka bir adet meyve.
antrenman öncesi(yaklaşık 1.30-2 saat önce):mutlaka pirinç pilavı veya makarna yanında haşlanmış hindi veya tabuk göğsü.
antreman öncesi(30 dk önce):1 ölçek muscletech nitrotech protein tozu su ile birlikte.
antreman sonrası:hemen sonra 2 ölçek muscletech nitrotech yarım litre yağsız süt ile ve yarım saat içinde pirinç pilavı veya makarna bol yağsız tavuk ya da hindi göğsü(olursa yağsız biftek ızgara) ve yeşil salata.
yatmadan önce:mutlaka 1 büyük bardak yağsız süt.
Ben beslenme programımı kendim hazırladım biraz araştırarak zaman zaman salondaki hocamdan da tavsiye aldım tabiki yanlış yaptığım yerler olabilir söylerseniz ve düzeltirseniz sevinirim...