Danielzz12
Üye
Merabalar yaşım 20 boy 1.83 kilo 58
vücudumdan resmen utanıyorum bbye baslamayı dusunuyorum.İnsanların çok zayıfsın demesinden yazın denize girerken utanmaktan kışın 4-5 kat giyinmekten bıktım. Bide talihsiz bi kaza sonucuda bel fıtıgı baslangıcı teşhisi kondu.Üstelik tek yerden değil 2 yerde bel fıtıgı baslangıcı varmış.Şimdi benim sormak istediğim bel fıtıgı baslangıc derecesinde ben bişeyler yapabılırmıyım hastalıgımı ilerletmeden? kilo almak icin ne gerekiyosa yapmaya hazırım sigara kullanıyorum hareketsiz bi yaşamım var vaktıimin cogunu bilgisayar başında harcıyorum.Öncelikle bunlardan kurtulucam daha yaşım cok genc ve cıkan hastalık beni acayip derecede üzdü zayıflıgım yetmezmiş gibi.Her gece halimi düşünür oldum. Gerçek manada desteğe ihtiyacım var.Forumdada bayağı araştırdım.Birde istanbulda iyi bi beyin cerrahı tavsiye edebilicek birisi var mıdır acaba bel için çümkü gittigim doktora pek güvenemiyorum. Eğer kilo almayı başarırsam bel fıtıgı olma riskim azalır mı.Bide her ne kadar bel fıtıgı başlangıcı desede bazen kendimi deniyorum arkadasımı kaldırıyorum ama bişey olucak gibi gelmiyo nedense eski halimdeki gibi zorlanıyo onun dışında ekstra bi durum olmuyo denedigimde.Fazla soru sorduysam affola teşekürler şimdiden