◄İzM@ЯiT►
Üye
mersin üniversitesinde öğrenci olduğumu sabah 8 akşam 6 ya kadar okulda olduğumu bunun yanında aylık 200 tl harçlık aldığımı hesaba katarsak ve bu harçlığında ayda 50 tl sinin okula gidip gelmek için yol parası verdiğimi çıkartırsak 150 tl kalıyor yediğim döner dürümlerin tanesi 1.5 tl tantuniler 2 tl
tostlar tanesi 60 kuruş ve spor salonuna ödediğim aidatında bu aldığım harçlığın içinde olduğunu hesaba katarsam maddi durum elverişli değil
![]()
Benim hesapla baya bir çatışmış senin hesap .. Ben şoyle umuyordum. 2 tost 3tl,1 meyva suyu 1 tl , Döner dürüm tanesi 3tl, Tantuni ise 4 tl 2 çikolata vardı sanırım 1 tl de o toplam 12 tl para.. Dışarıya verilen yemek parası sadece..
Ama halen tavsiyem yanında tavukla dolasman olacaktır. 10 tl ye alacagın 1 kılo göğüsde günlük ihtiyacını karşılayacak kadar protein mevcut zaten.. Çantanda dursun soğuk olarak yenir zaten. İsteğe göre 3/4 yumurta da koyabilirsin haşlanmış. 1000 gr tavuk da ortalama 170/180 gr protein mevcut. Bu günlük proteini sadece tavukdan cıkarmak en kolay olanı. Yanında tabi süt yumurta peynirde yersek hiç fena olmaz :+)
Yakında ben baslayacağım yanımda tavuk ile gezmeye