• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 20 8 Aylık Vücut Çalışmam

aknsrp

Üye
8 aylık vucut çalışmamda sırt gelişimim

Eklentiler

• Fotoğraf0088.jpg
    Fotoğraf0088.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 1.015
  • Fotoğraf0087.jpg
    Fotoğraf0087.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 1.041
Son düzenleme:
Ben zaten henüz gelişimine yorum yapıcak kadar bilgili değilim ama başlığa yaş 20 8 aylık vücut çalışmam yazmışsın 2 tane sırt gelişimini gösteren fotoğraf koymuşsun bu durumda pek öneri veya yorum gelmez daha farklı açılardan fotoğraf koyarsan daha sağlıklı olur sakın yanlış anlama senin iyiliğin için söyledim bunları.Teşekkürler.

yorumun için teşekkür ederim diğer fotoğraflarıda koyucam siteye daha yeni üye oldum şimdilik bunları koydum.tekrardan yorumun için teşekkürler

Kanat ve arka omuz iyi durumda gerçekten.
Kollar hiç hakkını verememiş 8 ayın.

Bu 2 foto ancak bu kadar yorumlanır.

evet öyle hala zayıfım ama hep kas iri değilim ama çok fazla sırt çalıştım
nasıl bir sırt o öyle 8 ayda vay anasını. belin üst sırtının yanında incecik kalmış. bide üstte de belirtildiği gibi kolların da tricepslerden özellikle kalınlaşsaymış şu pozunda eksiksiz bir görüntü olurdu. çalışmaya devam :D

Özelden yazarım sana theavangard.kollarım ince hala biraz daha kilo almam lazım sadece ve azim meselesi birazda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:05 ----------

Yorumlar için teşekkürler

Hayır Tabikide sadece çok fazla sırt çalıştım.Bir gün göğüs biceps triceps varsa bittikten sonra 4 set sırt çekme hareketi yapıyordum.Ve aşırı ağır çalıştım sırt hareketlerinde

Değerli üyemiz;
Açmış olduğunuz konuda eksikler var. Bu nedenle sizi uyarıyorum. Eksiklerin giderilmemesi durumunda konunuz kilitlenecektir.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı