yaş 17 boy 1.78 kilo 68 yardımlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 aydır spor yapmaya çalışıyorum kendi imkanlarımla evde yapıyorum sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce "Bent-Knee Hip Raises" "Reverse Crunch" "Crunch" "Air Bike" " Dumbbell Side Bends" hareketlerini yapıyorum ancak pek bi ilerleme göremediğim için moralim bozuk adonis ve baklava karın kası yapmak istiyorum çok abartı olmayacak şekilde çok acemi olduğumu söyleyebilirim bi bilgim yok bu konularla ilgili bana yardım ve öneride bulunmanızı rica ederim ayrıca vücudumun karın ve yan bölgelerinde yağlanma olduğunu düşünüyorum yakın arkadaslarım pek düşünmüyorlar sizce yağlımı :D yağlı ise neler yapmalıyım şimdiden herkese çok teşekkür ederim
foto0009s.jpg

foto0001a.jpg

foto0002s.jpg

foto0004a.jpg

foto0005a.jpg

foto0006z.jpg

Son düzenleme:
kadeşim resimler nasıl diyim KALLAVİ :)
bence boyutları düzenlersen iletişim daha sağlıklı olur düşüncesindeyim

Resimlere bakmak işkence ama görebildigim kadarıyla pek disiplinli düzgün çalışmamıssın.Önerim spor salonuna yazılman olacaktır.

Bu kadar büyük ve bu kadar çok resim koyma amacın nedir? Geniş ekran 1440x900 çözünürlükte ben doğru düzgün bakamıyorsam millet ne yapsın? Sorduğun sorular hakkında forumda yeterince bilgi var zaten. Yağ konusuna gelince, evet yağlısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı