Yaş 17 Boy :1.72

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abilerim ve Arkadaşlar: Yaşım 17 Boyum:1.72 Kilom:72 Bel:87 Göğüs:102 Kol:31

Bana ne gibi Antreman Önerirsiniz.. Evimde 8 kiloluk Dambıl ve Yay Var...Nasıl çalışmam gerektiğini Söylerseniz Çok sevinirim... Karnım Biraz Yağ olduğunu düşünüyorum..

Abilerim ve Arkadaşlar: Yaşım 17 Boyum:1.72 Kilom:72 Bel:87 Göğüs:102 Kol:31

Bana ne gibi Antreman Önerirsiniz.. Evimde 8 kiloluk Dambıl ve Yay Var...Nasıl çalışmam gerektiğini Söylerseniz Çok sevinirim... Karnım Biraz Yağ olduğunu düşünüyorum..

bak burda Flexor'un vermiş odluğu evde dambılla çalışma programı var işine yarayabilir kolay gelsin...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-ma-t8567.html?t=8567&highlight=ev+program%FD

Abi ben sadece dambıl'la değil Yay'lada çalışmam lazım..

Neden çalışman lazım olsun ki?

Yay; omuz ve kanat bölgelerine etki eder.Zaten sana verilen linkteki hareketlerde bu bölgeleri çalıştırıyorsun.Tekrar yay kullanman gerekli değil.

Ayrıca yay kullanmak da sağlıklı değildir.Dengesizdir ve eklemlerde sıkıntı yaratabilir.Omuz sakatlığı da yaşatabilir.

1 tane daha edinmeni öneririm spor malzemesi satan mekanlardan tek alabilirsin.İleride sorun yaratabilir hem yerinde olmaz hem antremanını normal süreden 2 kat geç bitirirsin.

fatihturkerr61...arkadaşların yazdıkları gerçekten doğru tek dambılla biraz zor olur yani dengeli bir çalışma olmaz...imkanın elverdiği ilk anda 2. bir dambıl alman senin için yararlı olacaktır.ayrıca evde çalışıyorum diyosun yine bir arkadaşımızın dediği gibi şınav,mekik hareketlerine ağırlık ver bunlar senin yararına olacaktır..evde çalışmak sadece dambıl ile yapılan hareketlerle sınırlı değildir ..kolay gelsin.

saygılar...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-b-l-f53.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı